MejlaSN píše:řešilo? tak mi najdi citaci, kde je uvedený rozdíl mezi charakteristikou zvuku...a příště ze mě nedělej blbce díksymar píše:To podle toho jestli máš na kytaře 6 nebo 7 strun, víš? To jsou takové ty dráty, co tam máš natažené. Řešilo se to tu o pár centimetrů výše. Nejenom, že nikdo tady na foru nic nehledá, ale ani, jak je vidět, nečte.MejlaSN píše:mě zajímá tato otázka, nevím jestli si pořídit ten nebo ten...koukal jsem, že někdo si dává ke kobylce 81 a ke krku 707..někdo oba 707 a nebo zas oba 81tvůj komentář je pro mě naprosto zbytečný a nic neříkající...ve vyhledávači mi to našlo akorát tohle téma a tady je řešený max. to, že ten kdo založil tohle téma zjistil, že nemá sedmu ale šestku...
vím jaký zvuk má EMG 81/85, které mám na les paulu...ale jak je to se zvukem u sedmy nevim, a proto se ptám
Ty jo, tos mi to teda nandal. Promiň, ale ve tvém dotazu mícháš do sebe sedmu a šestku, alespoň já jsem to tak pochopil a nedalo mi to nereagovat. Blbce jsem opravdu z nikoho dělat nechtěl, jestli to tak vyznělo tak se omlouvám. Tak to mám teď na hlavě. Příště si dám moc velký pozor, abych náhodou nereagoval na tvé dotazy, to pro případ, že bych to zase pochopil nějak blbě a můj komentář nebyl naprosto zbytečný a nic neříkající.