No fůj přebasovanej marshall rád nemámnozaki píše:Na JCM 900 mám vsechno lehce za pulkou vyjma BASS,kterej mám na plno,MIDDLE na půlce a TREBLE asi na čtvrtce.Jo a REVERB mám uplně staženej.O overdrive se stará MXR Micro Amp,kterej mám nastavenej lehce za pulkou a o distortion se stará footswitch.
Vaše zkreslení
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Viz podpis, na Gainiacu vicemene vsecko na 12 hodinach (az na level, to bych ohluchl
). Zadny reverb ani nic podobneho nepouzivam, ciste gainiac do efektove smycky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
DigiTech Hot Head
Buď (Nejčstěji - rock):
Volume: 6/11
Low: 5/11
High: 7/11
Gain: 9/11
Nebo (Občas - metal):
Low: 6/11
Gain: 11/11
Buď (Nejčstěji - rock):
Low: 5/11
Gain: 9/11
Nebo (Občas - metal):
Low: 6/11
Gain: 11/11
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
ja uplne miluju prebasovanej zvuk marshalluturbo_MaCk píše:No fůj přebasovanej marshall rád nemámnozaki píše:Na JCM 900 mám vsechno lehce za pulkou vyjma BASS,kterej mám na plno,MIDDLE na půlce a TREBLE asi na čtvrtce.Jo a REVERB mám uplně staženej.O overdrive se stará MXR Micro Amp,kterej mám nastavenej lehce za pulkou a o distortion se stará footswitch.![]()
Co hráš za styl?
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
DikyDark Axel píše:dobrá muzika jak cyp
jinak ale občas musím pořádně polaborovat se zvukem...nedávno jsem hrál na Marshalla AVT nevím co za model a s mým nastavením to bylo neposlouchatelné
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no dobře vyhráls.... ale stejně mi tam chybí ty vejšky... aspoň trochu... a zní to krapet jako některý starší fláky od The Offspringnozaki píše:ja uplne miluju prebasovanej zvuk marshalluhehehe...si to kdyztak poslechni na myspace..v podpisu je odkaz
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Boss DS-1 přes celolampu Hocke.Nastavenej na metal páč je to hutnej efekt ač se to nezdá když vám to dokreslej lampy páč máte volume na 10 a master volume podle toho jak chcete hluchnout.Jinak mam na hlavě poťák presence ještě a ten mam naplno a pak to mam fakt hi gain 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Znas Horkyze slize - bernardin ?? Tam to maji taky takhardcore guitarist píše:Hele co to máš za aparát?To sis kytaru poskládal z fendera ibaneze a jacksona a aparát z marshallu a voxe bo jak to má chápat?*Twisted.Brother* píše:Bass - 10
middle - 5
high - 3
gain - 10
aneb parodie na metal![]()
jinak mam tooto http://www.behringer.com/GM108/index.cfm?lang=eng
o vejšky se pak stará první kytara,která hraje vyhrávky.Ja hraju jen doprovody.turbo_MaCk píše:no dobře vyhráls.... ale stejně mi tam chybí ty vejšky... aspoň trochu... a zní to krapet jako některý starší fláky od The Offspringnozaki píše:ja uplne miluju prebasovanej zvuk marshalluhehehe...si to kdyztak poslechni na myspace..v podpisu je odkaz
hele nejvetsi hukot jakej jsem kdy zazil je Mega distortion od Bosse.To je fakt masakr.Nejbrutalnejsi zkresleni,na ktery jsem kdy hralhardcore guitarist píše:Jak se na to tady dívám tak mám asi největší zkresleníAle na tom nezáleží.Kdo má z tadyma zkušenosti z metalzonem kromě isacha?
Cez Metalzone som parkrat hral, ale moc ma neoslovil... nejak som nemal trpezlivost na stelovanie toho spravneho zvuku pre mna 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
takmě je taky 17 hraju rok a půl a mám celoflaškuhardcore guitarist píše: Tak v 17 toho moc nenašetřímSi jěště počkám rok a koupím si asi PEavey 6505...
- Alexi_Laiho
na brigošku můžeš regulerně od 16 , já dělal už od 15cti ,tak se nevymlouvejturbo_MaCk píše:takmě je taky 17 hraju rok a půl a mám celoflaškuhardcore guitarist píše: Tak v 17 toho moc nenašetřímSi jěště počkám rok a koupím si asi PEavey 6505...
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008