Ještě jsem se chtěla zeptat, jakou velikost kytary má tento pán ve videu? Zdá se mi totiž nějaká malá, tak by mě to zajímalo
http://www.youtube.com/watch?v=79Xw-xW6KDw&feature=plcp
To je běžná velikost klasické kytary 4/4. Oproti westernovým kytarám jsou malé... Takováhle kytara do 5000,- ... ehm ... nevím. Poohlédni se po kytarách řady Admira, ale většina z nich je tak kolem 8000,- Ale už to hraje. Admira Málaga bývá kolem 5300,-, ale co je to zač nevím, v ruce jsem to neměl.luciesmrckova90 píše:...Ještě jsem se chtěla zeptat, jakou velikost kytary má tento pán ve videu? Zdá se mi totiž nějaká malá, tak by mě to zajímaloDěkuji
http://www.youtube.com/watch?v=79Xw-xW6KDw&feature=plcp
Strunal (Amada, Cremona...) nebrat. Jako spousta lidí jsem na nástroji z Cremony začínal a prošlo mi jich pod rukama už hodně. Problémem je vysoký dohmat, který se u spousty kytar časem ještě zhorší. Často se vyduje deska pod kobylkou. Dál je to monstrózně tlustý krk (ne široký), na který se hraje za trest. Jinak Cremony nemají špatný zvuk, ale na flamenco je moc teplý, možná kvůli cedrové desce....EDGE... píše:Nebo kytary zn. Strunal, ceska kvalita.
Jestli chceš novou, tak třeba Admiru.. nebo můžeš koupit starší. Taky Alvaro jsou celkem dobré studentské španělky.Nero píše:Kdo v téhle cenové kategorii vyrábí španělky opravdu ve Španělsku?
Savarezy jsou super.Paris píše:chystam se jim ted nekdy napsat, co davaji za struny (nejsem moc spokojenej s tema, co jsem zatim zkusil (a nemam moc chut zkouset vsechny, co jsou tu na trhu), protoze ty, co byly na ty kytare puvodne, byly vyborny), takze bych se pak mohl pripadne zeptat i na tohle...
ono je toho na vyber nakonec docela dost, mozna napis odkud jsi (nebo kam to mas blizko), a muzem zkusit natipovat konkretni modely, co by mohly stat za to. je celkem zbytecny prochazet nabidku v cely republice, protoze z Plzne si do Ostravy pro kytaru tezko dojedes.luciesmrckova90 píše:Pořád ale stejně nevím
ty jsem zkousel ted (vecer se treba podivam na konkretni model), a kytara ted zni jako kdyby byla japonska (ne, ze by to bylo az tak zly, jen je to takovy studenejsi).sparrow píše:Savarezy jsou super.