Ciao
Hele nechce se mi dělat nový topic, tak hop sem:
Nedá se někde sehnat aji nějaká "drsná akustika" ? Něco ve stylu jak měl Jack Black ve filmu Tenacious D (česky králové rocku), měl celou černou, a vyříznutou do tvaru jako Gibson SG. ? Existujou i nějaké takové, třebas i jiné, než ty staromódní nudné tvary???
ten vpravo
Naposledy upravil(a) Demilich dne 15.08.2007 21:59, celkem upraveno 2 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem
Demilich píše:Ciao
Hele nechce se mi dělat nový topic, tak hop sem:
Nedá se někde sehnat aji nějaká "drsná akustika" ? Něco ve stylu jak měl Jack Black ve filmu Tenacious D (česky králové rocku), měl celou černou, a vyříznutou do tvaru jako Gibson SG. ? Existujou i nějaké takové, třebas i jiné, než ty staromódní nudné tvary???
vím že to sem nepatří,ale ten film se jmenuje Králové Rocku..???sems ním viděl školu rocku a masakr film. . !!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Tak dobrá, já si to nečetl... Ale ten mikrák musí bejt sakra silnej, měl jsou toho stratcoustica v ruce, a že by z toho lezl nějaký oslnivý zvuk, to mi nepřipadalo...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25