Zdravím,
hodně mě zaujala tato karta, z ukázek na youtube se zdála být málem jako hi-end.. krásně zakulacené výšky.. a možnost dělat si vícestopí efektovaný monitoring děla s této karty lákadlo na utrácení peněz... Co si o tom myslíte? Děkuji za názor.
Zvukovka Presonus AudioBox 1818VSL
Pravidla fóra
Re: Zvukovka Presonus AudioBox 1818VSL
Dobra zvukovka za velmi dobry penize. Meli nejaky problemy se zkreslovanim predzesilovacu, ale to uz mozna vyresili.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Dík, ale pořád mám v tom výběru malí zmatek... Zda za podobné prachy nekoupit z druhé ruky R.M.E nebo Motu které by měli ještě k tomu DSP, ovšem pravděpodobně v této kategorií budou mít jen dva mic předzesilovače.. ale nějak by se to vyřešilo..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OnBoard DSP se vždycky hoděj, ale jde o to, co je přednější (zde ve vztahu k počtu vstupů určitého typu).
P.
P.
A jakou RME prosimte za tyhle penize koupis? S 8 predzesilovacema tezko. Za tyhle penize je tak jeta Babyface. Sam jsem ji nedavno kupoval
a ta ma 2 predzesilovace.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Naprostá pravda..Wohma píše:A jakou RME prosimte za tyhle penize koupis? S 8 predzesilovacema tezko. Za tyhle penize je tak jeta Babyface. Sam jsem ji nedavno kupovala ta ma 2 predzesilovace.
Už jsem zviklí na motu 896, takže 8 vstupů určitě potřebuji, alespoň je to na hraně pro snímání bicí... U presonusu je výhoda efektovaného monitoringu na více kanálů, sice to není "realtime" ale pokud je to dobře optimalizované - tak třeba na 5 milisekun- pak by nemuselo vadit.. Na druhou stranu koupit Babyface a k ní napojit digitalně Motu jako externí převodník tak mám hned 10 mic vstupů a to s DSP... ale nějak se nechce napojovat, vrtat se v tom, mám z toho divnej pocit...pavlii píše:OnBoard DSP se vždycky hoděj, ale jde o to, co je přednější (zde ve vztahu k počtu vstupů určitého typu).
P.