Zdravím,
opět jsem se dostal do bodu, kdy sháním novou blánu na kopák. Doposavaď jsem vždy šel na jisto po Powerstroke 3 se kterýma jsem nadmíru spokojený. Nyní jsem si řekl, že zkusím změnu. Tak jsem se po nějaké chvíli brouzdání na internetu dohrabal k volbě Super kick 2. http://www.drumcenter.cz/eshop/aquarian ... no9mevmnn1 Ale teď vzniklo dilema, jestli jít po jedno či dvouvrstvém provedení. Co byste mi doporučili? Jak jsem říkal, do teď jsem používal jednovrstvou s tlumením. Díky za reakce
AQUARIAN SUPER KICK
Pravidla fóra
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: AQUARIAN SUPER KICK
Aquarian Superkick je ekvivalentem třeba k Evans EMAD... jsou to "nejzatlumenější" blány na kopák na thu. V podstatě vyhovuje-li ti doposou, že si nacpáváš buben spoustou dek a hadrů, pak v klidu běž do SuperKick a budeš spokojen. preferuješ-li ale trochu živější zvuk bubnu, pak se neunáhluj....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
No, asi preferuji ten živější tón. Pár deček samozřejmě v kopáku mám, ale ne celý šatník. =D Ale věc je taková, že bych rád vyzkoušel něco nového, tak co byste mi doporučili?Monikad píše:Aquarian Superkick je ekvivalentem třeba k Evans EMAD... jsou to "nejzatlumenější" blány na kopák na thu. V podstatě vyhovuje-li ti doposou, že si nacpáváš buben spoustou dek a hadrů, pak v klidu běž do SuperKick a budeš spokojen. preferuješ-li ale trochu živější zvuk bubnu, pak se neunáhluj....
- Monikad
- Rádce
Já teda jsem maximálně spokojená s čirou REMO PowerStroke 3 bass. Co jsem zkoušela, tak splnou přední blánou nebylo třeba tlumit vůbec no a protože z praktických důvodů přecejen rezo´douru nakonec mám, tak tlumím jen malým tlumícím sáčkem od REMo a je to pohodička do tvrdšího rocku! A narozdíl od mnohých metalistů a rockerů nemusím mít blánu pvolenou tak, až chrastí šrouby, ale můžu ji mít slušně napnutou aby vynikla nějaká technika hry nohama..... prostě já nemám lepší radu než tuhle.
měla jsem možnost zkusit třeba tu EMAD a nic pro mě.... SuperKick jsem ale nezkoušela.
měla jsem možnost zkusit třeba tu EMAD a nic pro mě.... SuperKick jsem ale nezkoušela.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Tak jsem ji objednal v jednovrstvém provedení. Až dojde, tak vám napíšu moje dojmy. A díky mončo za inspirativní pokec. 
myslím, že ještě mnohem víc zatlumená je Aquarian Impact v dvouvrstvém provedení s širokým tlumícím prstencem. Já ji třeba mám a jsem spokojen, má krásný čistý basový tón, i když je fakt že ten mlask a tlak trochu vázne.Monikad píše:Aquarian Superkick je ekvivalentem třeba k Evans EMAD... jsou to "nejzatlumenější" blány na kopák na thu. V podstatě vyhovuje-li ti doposou, že si nacpáváš buben spoustou dek a hadrů, pak v klidu běž do SuperKick a budeš spokojen. preferuješ-li ale trochu živější zvuk bubnu, pak se neunáhluj....
- Monikad
- Rádce
Diabollo píše: ..... myslím, že ještě mnohem víc zatlumená je Aquarian Impact v dvouvrstvém provedení s širokým tlumícím prstencem. Já ji třeba mám a jsem spokojen, má krásný čistý basový tón, i když je fakt že ten mlask a tlak trochu vázne.
... a to je právě tím velkým zatlumením, co ž pro mě je velikánské mínus a to mě od takových blan odrazuje!