Zmatek ve výběru kytary LP Custom vs jine

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
beatman

Zmatek ve výběru kytary LP Custom vs jine

Příspěvek od beatman »

Ahoj ctu si uz par mesicu tohle forum ale nejak jsem nebyl schopnej si bez dotazu z toho vseho udelat nazor. Rozpada se mi uz nejaky cinsky noname. A uz nejde ani poradne seridit.

Naucil jsem se zatim hrat par veci od blue effect,the shadows,zepelinu a ted me zajima king. Takze od blues pres beat art rock po hard rock. A chtel bych na to nejakou kytaru.

Takze obecne libi se mi model lucille vim ze se na to hraje spise blues ale zajimalo by me jak to zni i pri jinych zanrech. Nikoho kdo by ji mel neznam... tak nevim jestli vubec tohle je spravny smer. Dalsim adpetem je lp custom. Na tu me nechal v lidusce drknout ucitel. Moc jsem si to nevychutnal protoze oproti memu padlu tam bylo vsechno jinak. Tkze jsem si odnesl akorat poznatek ze to hraje jinak pro me lepe ale zas ze je to kus za hodne penez ktere zatim do kytary nedam.

A ted jeste od koho. Hraju si jen pro radost doma a asi nikdy diky me povaze nebudu hrat jinak nez pred sebou. Takze originaly od gibson custom nebo lucille padaj. Dival jsem se jak se zde spise po ephipone a jsem z toho lehce zmatenej nechtel bych vyhodit 20 kanalem. Pokud se v tehle relaci nedaj koupit slusne kytary a je lepe treba dosetrit 10-15 tak radej chvili pockam a pak koupim nejaky kus za 35. Ale dal bych financne asi nesel. Ani nevim jestli proste je tam ten kvalitativni rozdil a vubec neco takoveho delat. Takze u ktereho vyrobce pripadne modelu bych mel zacit at se te za 75 blizi a hned se nerozklizi :lol:
grock

Re: Zmatek ve výběru kytary LP Custom vs jine

Příspěvek od grock »

Pokud bys dal nakonec dohromady těch 35, můžeš mít i ten vysněný orig LP. Otázka je, zda na brnkání jen doma to fakt není moc luxus...Také nevím, jaké máš ostatní vybavení, kytara by měla být odpovídající aparátu, aby to mělo smysl...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Jester
Rádce

Re: Zmatek ve výběru kytary LP Custom vs jine

Příspěvek od Jester »

Dle mého je člověk na světě jen jednou a má si teda dělat radost. Takže já bych určitě poradil přišetřit a vzít něco z bazaru. Ta kytara neztratí příliš ze své hodnoty (dokonce věřím, že až se trochu vymotáme z krize, půjdou ty ceny zase nahoru) a v pohodě ji takřka bez ztráty prodáš.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“