Chtěla bych si koupit kytaru ,ale nevím jakou.
Mám jistou představu.
Jednoduše chci kytaru ta co je na níže uvedeném videu,ale nevím jaká to je.
A prosím o radu jestli si ji mám koupit
A chtěla bych hrát něco takového:
Děkuji
Pěkný cenový základ na první kytaru. Vezmu-li v potaz samotný dotaz na typ kytary, možná by stačilo udělal z první zmíněné částky částku "maximální". Kytara poslouží řadu let a určitě budeš spokojená. Za ušetřené peníze můžeš nakoupit příslušenství jako kvalitní pouzdro, stojan, na nějakou dobu to vystačí na náhradní struny atp.alinecka píše:Děkuji za rady.
Asi odhadovaná cena tak 6 000 -10 000
Jsou třeba doplňky ,které by jste mi doporučily?
No, dají se sehnat kytary s meneším tělem, užším krkem a hlavně se vždy dají vyměnit struny za slabší. Přesto bych si to ošahal, protože klasický Dreadnaught zase není nějak extra velký. Pochybuji, že máš tak krátké ruce, abys běžnou kytaru neobejmulaalinecka píše:Asi bych potřebovala menší kytaru ,protože mé ruky nejsou ani nějak velké a jsem holka.
Dle značek na hmátniku řada 800 a výš.džetro píše:Těžko odpovědět, jsou tam kytary dvě podle pickguardu by to mohly být Taylorky ty začínají někde na 20 000 kč.
Slecna ma na kytaru 6 az 10 tisic a ty ji doporucis celopreklizku,to se mi nezda vubec dobra volba,navic za docela hodne penez,kdy u jinych kvalitnich znacek mas za 3500 kc polomasiv,treba washburn,cort.Eizor píše:za mě ti doporučuji kytary značky Takamine - mám G220 a jsem s ní nadmíru spokojenej. Hraje výborně s cenou kolem 5 tisíc (tehdy)
EDIT: http://akusticke-kytary.heureka.cz/takamine-g220/
Tak tos měl zřejmě z řitě kliku na konkrétní kus...Eizor píše:Tu kytaru mám a má ji i pár známých a do začátku je to podle mě nejlepší volba a vůbec není špatná, ikdyž je to celopřekližka. Jenom dávám návrh+ hraje jako kytary kolem 8-10 tisíc co jsem hrál
To sice ano, ale akustika není elektrika, takže má velmi omezený sustain, a o ten tady jde....EDGE... píše:Tak kazdemu se libi jiny zvuk ze..
Tos precetl kde?hamanek píše:Když už jsi to načal, nahrávat akustiku nechci, hra spíše trsátkem, takže mahagon by nebyl nic moc pro mě? Palisandr by byl pro mě vhodnější?