Kopie Gibson vs Bach

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Kopie Gibson vs Bach

Příspěvek od Kinx »

kdyby to logo bylo aspon nejak kreativneji udelane...treba Bigson nebo Gibsun :)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Kinx píše:kdyby to logo bylo aspon nejak kreativneji udelane...treba Bigson nebo Gibsun :)
No to ti nevím... Kámoš má basu Fernet a to už mi přijde lepší mít tam něco úplně jiného než zkomoleninu 8)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
bjjz

Příspěvek od bjjz »

kdyz to ten typek rozjede jeho vyraz je stejne killujci jak od edgeho
http://www.youtube.com/watch?list=UU30U ... page#t=48s
Mastr

Příspěvek od Mastr »

J.J. píše: Jak to myslíš no-name kopii? Vždyť je na tom nápis Gibson a s tím se mu to bude prodávat líp než s nápisem Bach. :lol:
Bohužel máš pravdu... fake čínský Gibson se použitý za 6 - 7 u nás prodat dá, Bacha z druhé ruky za tolik neprodáš. Kvalitou je to podobné a nápis na hlavě nakonec vyhraje... tak to holt chodí.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Junkers

Příspěvek od Junkers »

Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové téma ale všiml jsem si, že začali dělat i kopie ESP kytar.
Recenze : http://www.youtube.com/watch?v=p3VcJC5drTE
Hra: http://www.youtube.com/watch?v=hjSNIwjgFoo

No můj názor na to je takovým, že za nějakých v přepočtu 6000Kč, to nehraje tak zle. Myslím, že jako taková stylová kytara do začátku by to nemuselo být pro nějakého nadšence pro Metallicu vůbec špatné. Nicméně to bude asi kus od kusu. Později třeba jako dekoraci na zeď.

Jaký na to máte názor?
ESP LTD M300FM
ESP LTD M401
ESP LTD M100FM Custom, 1x EMG81, zrcadlový pickguard
Squier Stratocaster SSS

! R+ !
del

Příspěvek od del »

Je to pěkná kytara a dobrá dekorace. :D
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pro metallica revival idealni :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Cetl jsem prvni stranku a bacha na BaCHa. O poctivem mahagonu (coz je levne drevo) a javoru jsi cetl kde? Ten tvuj mahagon jsou slisovane hajzl papiry- az si ukroutis jack a budes pajet, sam to drevo uvidis. Muj BaCH ladil az s 12 strunama. Snimace nevyrazne, a navic napiskavaly. Ty keramicke, co jsem tam mel navic byly prilis silne a moc kreslily cisty zvuk komba. Ty nove alnica uz ma bach ale vyrazne lepsi. Na pohodlnost hry si stezovat nemohu. Kratka menzura a placaty hmatnik v kombinaci s tenkym krkem je pohodlna a rychla.

Ah. Necro. :-D
Petan.89

Příspěvek od Petan.89 »

Zdravím i já bych měl otázku. Moc se mi líbí LP od ESP/LTD všiml jsem si že na Thomannu mají Harley Benton LP právě ve stylu ESP vím že za ty peníze nemůžu chtít super nástroj, ale myslíte, že by to bylo alespoň trochu hratelné? Díky P.s. jedná se o tuto kytaru http://www.thomann.de/cz/harley_benton_ ... e_line.htm
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Ja myslim, ze (krome toho, ze jako vzdycky to bude kus od kusu) to bude obecne vcelku dobre. Podle dostupnych informaci se kytary Harley Benton delaji ve stejne firme, jako Epiphone, B.C.Rich a dalsi... (neco je Korea, neco Cina). http://www.saein.co.kr/
Petan.89

Příspěvek od Petan.89 »

Díky, hodně o té kytaře přemýšlím. Nejsem začátečník, něco jsem se už naučil Jen je mi líto dávat za kytaru hodně peněz. Tohle mě zaujalo, díval jsem se i na youtube a podle poslechu to není špatný. Epinu nechci a na LTD bohužel nemám peníze. Tohle by mohla být pro mě cesta ;)
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Prejdák píše:Ten tvuj mahagon jsou slisovane hajzl papiry- az si ukroutis jack a budes pajet, sam to drevo uvidis.
Já ti nevím, moje Fokuska byla z nějakýho "mahagonu", aspoň co jsem viděl též při přepájení jacku a následně po odprýsknutí laku. A to to byla kytara v černým laku, takže spíš u toho bych čekal kamufláže lisovanýho homelessova přístřešku.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Já tam měl normální dřevotřísku.
Jinak na řeči o zvuku a dřevu u elektriky nehraji, je to celkem jedno. Ty rozdíly, pokud vůbec jsou, nestojí za řeč.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Prejdák píše:Jinak na řeči o zvuku a dřevu u elektriky nehraji, je to celkem jedno. Ty rozdíly, pokud vůbec jsou, nestojí za řeč.
tak já myslím, že tímto prohlášení můžeme činnost hudebního fóra ukončit, přinejmenším sekci ''elektrické kytary'' :lol:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Dej si pásku přes oči, nech si osadit dvě kytary stejné konstrukce, ale jiného dřeva, stejnou elektronikou. Proč mi něco říká, že nepoznáš rozdíl, dokud ti někdo neřekne, na co bylo hráno? :)
Podle mne větší vliv na zapojený zvuk má konstrukce (a struny) než dřevo. Dřevo má u prkna především snob-faktor. :-P
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Pozor,Nero uz se blizi,a trima cedulku Zvanil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
del

Příspěvek od del »

U djentu to asi nepoznáš, to je pravda... :lol: I když, podle váhy by to šlo i tam. :mrgreen:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Vetsina z vas tady je pouze banda zvanilu, pro nez je vrcholem umeni bluesova dvanactka, ci poradne bliticko. Nekteri lidi zde prispivaji vice nez hraji. Ja na nastroje hraji od 6 let. Predneste podlozena fakta. Mam dojem, ze ji z hlavy nevysmolite, a pokud ano, tak ji cekam spis od suka, wora, apod.

Btw zvanil? Klido pido, ja tim nic neztratim, pepiku :-P
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Prejdák píše:Vetsina z vas tady je pouze banda zvanilu, pro nez je vrcholem umeni bluesova dvanactka, ci poradne bliticko. Nekteri lidi zde prispivaji vice nez hraji. Ja na nastroje hraji od 6 let. Predneste podlozena fakta. Mam dojem, ze ji z hlavy nevysmolite, a pokud ano, tak ji cekam spis od suka, wora, apod.

Mas usi?Jaky ještě chces fakta?Mahagon vždycky bude hrat jinak nez olse,jasan,javor atd.Ze je to zapojene,kdyz není zvuk ve dreve,tak pak muzes to tahat aktivnima snimacema,ale furt to není ono.Tak se pochlub,kolik jsi toho nahral :D
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Prejdák píše:Vetsina z vas tady je pouze banda zvanilu, pro nez je vrcholem umeni bluesova dvanactka, ci poradne bliticko. Nekteri lidi zde prispivaji vice nez hraji. Ja na nastroje hraji od 6 let. Predneste podlozena fakta. Mam dojem, ze ji z hlavy nevysmolite, a pokud ano, tak ji cekam spis od suka, wora, apod.

Nejaky podrazdeny, ne? To, ze vliv a kvalitu dreva nepoznas ty, neznamena, ze ji nepozna nikdo jiny. To je to same, jako rict u auta, ze kdyz je v aute dvoulitr, tak jedou vsechny dvoulitry stejne a pritom je nebe a dudy chovani zdechleho 2.0 Mpi s 80kW a 180kW 2.0 z Hondy S2000. Nevim jak jinak ti to vysvetlit.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“