táta mi dnes přivezl nějaké reprobedny, a já nevím, jak je zapojit do počítače, komba atd. Prosím, pomocte mi.
Jak zapojit reprobedny?
Pravidla fóra
Jak zapojit reprobedny?
Dobrý den,
táta mi dnes přivezl nějaké reprobedny, a já nevím, jak je zapojit do počítače, komba atd. Prosím, pomocte mi.
Re: Jak zapojit reprobedny?
Jestli je to jen pasivní bedna jako že bude tak aby to hrálo budeš potřebovat nějakej zesilovač co dáš mezi bednu a PC . Červená dírka je signál a černá je zem . na combo to nepřipojuj pokud to chceš používat jako ext. box na kytaru má to šílenej zvuk. jestli to chceš jen na MP3 ta stačí jekejkoliv zesík a zdroj signálu .
pak bych poprosil jen někoho z modů o přesun
komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html
pak bych poprosil jen někoho z modů o přesun
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Neřekl bych, že to souvisí s tímto (vyloženě kytarovým) threadem, zde tomu bude lépe (také jsem to sem nejprve z Kytar přesouval, než to pavlii sloučil zpět a pak někdo zase rozdělil sem...).core88 píše: pak bych poprosil jen někoho z modů o přesunkomba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
já by sem to dal mezi ostatní repra . máš pravdu že to neni kytarová bedna ale ptá se jak to zapojit...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso