Jak zapojit reprobedny?

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
gunthercz

Jak zapojit reprobedny?

Příspěvek od gunthercz »

SAM_0618.JPG
Dobrý den,
táta mi dnes přivezl nějaké reprobedny, a já nevím, jak je zapojit do počítače, komba atd. Prosím, pomocte mi. :!:
Přílohy
SAM_0620.JPG
SAM_0619.JPG
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zapojit reprobedny?

Příspěvek od core88 »

Jestli je to jen pasivní bedna jako že bude tak aby to hrálo budeš potřebovat nějakej zesilovač co dáš mezi bednu a PC . Červená dírka je signál a černá je zem . na combo to nepřipojuj pokud to chceš používat jako ext. box na kytaru má to šílenej zvuk. jestli to chceš jen na MP3 ta stačí jekejkoliv zesík a zdroj signálu .

pak bych poprosil jen někoho z modů o přesun :arrow: komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

core88 píše: pak bych poprosil jen někoho z modů o přesun :arrow: komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html
Neřekl bych, že to souvisí s tímto (vyloženě kytarovým) threadem, zde tomu bude lépe (také jsem to sem nejprve z Kytar přesouval, než to pavlii sloučil zpět a pak někdo zase rozdělil sem...).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

já by sem to dal mezi ostatní repra . máš pravdu že to neni kytarová bedna ale ptá se jak to zapojit...
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“