15 w transistorovy zesik a 100w box?
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
15 w transistorovy zesik a 100w box?
Takze mam 15watove kombo no a ve zkusebne mam e100w box ... chci to strcit do vystupu pro sluchatka .... profesionalni zvukar rika ze to nejde .. ale ja to na vlastni oci videl jak to hralo co si o otm myslite?
Re: 15 w transistorovy zesik a 100w box?
z vystupu na sluchatka, ktery dava 000nic watu ti to opravdu moc hrat nebude.. asi si pletes vystup na sluchatka a vystup na repro...*Twisted.Brother* píše:Takze mam 15watove kombo no a ve zkusebne mam e100w box ... chci to strcit do vystupu pro sluchatka .... profesionalni zvukar rika ze to nejde .. ale ja to na vlastni oci videl jak to hralo co si o otm myslite?
z vystupu na sluchatka to musis pustit do neceho, co ti to zesili a pak az do repro... takze treba aktivni bedna by s tim hrala.. reprobox urcite ne...
ale resini je jednoduche, pokud nemas na kombu vystup na box (myslim, ze zcela jiste ne), tak si ten vystup nech jednoduse udelat - staci rozstrihonut drat co vede od zesiku k repraku (vse na kombu) a pak na draty vedouci ze zesiku napajet jackovou samici a na zbytek kablu co vete ke kombu napajet jack... a kdyz budes hrat pres repro v kombu tak to spojis, kdyz budes hrat pres box, tak odpojis repro a napojis tam box... musis ale davat bacha na impedanci - aby mel box stejnou impedanci jako to kombo...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
15w podle me ani nema cenu na 100w box, ja poustim ze 100w zesilovace do 250w boxu a je to jentaktak, ten reprak ma jeste hodne velkou rezervu. A pochybuju ze ma 15w kombo vystup na box.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: