hmatník není palisandr, ale preciosa (CASCA-PRECIOSA - Aniba canelilla), další gibsoňácký "vynález" v nouzi...
... aneb - napálili jste mě !! koukám na to doma..nějakej divnej rosewood no ale hraje dobře, tak to vem čert.. tvrdostí je to spíš jako eben (takže mám pseudo-Nikki Sixx signature T-Bird
z nějakýho důvodu dávaj palisandr (2vrstevnej) jen na Vintage Sunburst Thunderbirdy ..
U těhle věcí je často problém, že se ten produkt popíše jednou a pak za nějaký čas (klidně i několik let) výrobce tiše změní specifikace. V podstatě to nejde ohlídat, bohužel...
No vždyť píšu, že rosewood je na Vint.Sunburst (to je ten odkaz cos dal),
a ta Cherry = Ltd nejspíš byla původně ta preciosa, pak zřejmě došly zásoby i této "sestřenice" palisandru
a tak to skončilo tím pečeným javorem
Jojo, ale nějakou dobu zpět se stejnými specifikacemi dělali i Cherry, to Ltd by mělo být novější označení. A to, co sem distributor dodá jako non-Ltd, se musí popsat jako non-Ltd.
Dělají v tom prostě chaos, i když jsou i zoufalejší značky
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Mohl bych se v rámci tohohle tématu zeptat, co znamená ten nový popis 0% rabat? Neříkejte mi, že mucic-city prodávám třeba blackmoora s rabatem za 29 a kytary "bez rabatu" za 30 To trochu smrdí klamáním zákazníků.
to co zmínil Moleek dává smysl každopádně by to mohlo být nějak úhledně umístěné aby se to netlouklo s ostatními popisky. A něco jako vip sleva by asi bylo taky lepší než "rabat".
Smrťokvítek píše:to co zmínil Moleek dává smysl každopádně by to mohlo být nějak úhledně umístěné aby se to netlouklo s ostatními popisky. A něco jako vip sleva by asi bylo taky lepší než "rabat".
No já to mám třeba až když ten produkt rozkliknu... Takhle na tý souhrnný to nemám vůbec, tak nevím v čem je problém (testováno v Chromu a Opeře)
Jinak je snad úplně všechno . Horní popis je obecně k MIM standart, ale dole jsou spec přímo Jim Roota. Nevím, jestli je to tak myšleno zámerně a nebo se to jen nestihlo přepsat, upravit, změnit...
VPF znamena Variable Preshape Filter, dale chybi ze to ma dva prepice - zvlast pro booster, zvlast pro filtry (podle popisu jen on/off). A celkove graficky je ten popisek jaksi nepovedene.