no hrál jsem na nějakýho strata co měl uchycení taky obdélníkem a dostat se do vyšších poloh bylo celkem šílené, člověk si tam musel nějak nasáčkovat palec...
Ahoj všichni. Jak někdo hanil tu kytaru s motivem růže, mně osobně se ten motiv líbí. Připomíná mi Santanu, nevím proč... Moc pěkné žluté tele postnul hned na začátnu Nero.
Za sebe, a teď budu podle vás za barbara, je tu tahle luxusní krémová Kramerka z USA a pak "Sour apple Tele"... jak jeden kytarista řekl: "Jak to nemá páku, není to ta správná pila." Nebo tak nějak.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
V jiném inzerátu píše, že je to "prerobený" squier na fender. Těžko říct, jestli je prerobený v něčem víc než v nové nálepce na hlavě, fotky jsou v humus kvalitě
Má k té kytaře další dva inzeráty (dřív jich bylo ještě víc), kde to nazývá "Squier prerobený na Fender" - předpokládám, že podstata prerobení je jen ten plíšek a obtisk na hlavě - kdyby tam dal i kvalitní hardware a snímače, tak by to prodával dráž a nenazval ty inzeráty tak debilně, ale víc by se rozepsal
Jedna dobrá zpráva- ten Deluxe na foto má tak nešikovný kabel s krátkým Jackem, co se dá těžko uchopit a vytáhnout, že.....nemusím kupovat další kytaru!
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Onehdá jsem byl v Jílovém a zamiloval jsem se...Tělo lípa s ořechovým (jestli si dobře pamatuju) topem. V kobylce piezo. Hraje to ve všech polohách jaxviňa, navíc se dá kombinovat i piezo s P-90 u krčiska...Snad vyhraju ve sportce, než to mistr prodá .
Teorge:
Krásná kresba dřeva. To je limba (nebo jak se to jmenuje) ?
Podle mě toto dřevo sluší jen teleti. Na jiné kytaře by to vypadalo lacině a třeba na Les Paul by se mi to asi nelíbilo. On se ani top na LP z toho dřeva nedělá, ne?
Dafčánek:
Elegantní kytara ve fraku s bílou košilí A ta hlava se mi moc líbí. Štíhlý elegantní tvar téhle hlavy prostě k té kytaře patří.
Ale sto lidí, sto chutí.