Pomoc identifikaci nezvyklého fenderu japan "custom shop"
Pravidla fóra
Pomoc identifikaci nezvyklého fenderu japan "custom shop"
Ahoj, potřebuji pomoct s přesnější identifikací své kytary. Je to (nespíš dost starý) Fender Heartfield japonské produkce. Z jistých zdrojů jsem zjistil že se jedná o model vyráběný v továrně Tokai ale kvůli tomu že tento zdroj je schopen komunikovat pouze japonsky nebo čínsky nejsem schopen bližší identifikace. Na hlavě nástroje je napsáno ze předu Fender Heartfiel a zezadu pak Made in japan, malé stříbrné logo s nápisem Fender USA custom shop a taková šipečka. Výrobní číslo je I14361 a je to červený stratocaster s floyt rosse v konfiguraci HSS. Kdybyste měli jakekoli info - nejvíc by me zajímal rok výroby a hodnota nástroje, budu za tyto informace moc vděčný. Děkji
Naposledy upravil(a) baxa dne 28.08.2012 18:04, celkem upraveno 1 x.
-
Teorge
Re: Pomoc identifikaci nezvyklého fenderu japan "custom shop
L+5 čísel byly označované kytary Tokai v 80. létech. Fendery se v Tokai továrně vyráběli/vyrábějí, ale co jsem četl, tak takového kytary mají nápis Crafted in Japan. Ale když se podíváš na ebay, tak je tam hodně těchto kytar s SN L+5, logem USA Designed a nápisem Made in Japan.
Fender Heartfiel znám jen Talon ze začátku 90.let (odpověď na Ibanez RG) a EX serii, ale jako Strat se dělal, co vím, jen HM Strat. Hoď sem nějaký fotky a uvidíme.
-
Teorge
podle toho popisu, bych se přiklonil k tomu,že to bude to samé jako v tom videu. Přelom 80./90. let.
ano tvarově je ta kytara podobná ale má jinou hlavu, konfiguraci a tak.... no děkuju vám, bohužel sem neumím přidat fotky ale získal jsem kontakt na člověka z továrny tokai co mluví anglicky a slíbil, mi že mě pošle materiály a záznam o této konkrétní kytaře.
takže vám děkuji. TEd jsem s ním mluvil a prý je to něco jako výroční model superstratu z roku 69... nepochopil jsem přesně co ale pošle mě to..
-
Teorge
Oni jsou v Tokai ochotni identifikovat jejich výrobky? Můžeš mi pls dát kontakt?
Tak ty fotky umísti jinam (klidně je pošli na můj mail), mě ta kytara zajímá a i to, co se dovíš 
Superstrat z r. 69 ? To by byla asi vážně rarita, to by mě teda také zajímalo...Nemáte někdo mobil z r. 68? 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
-
Teorge
spíš bych to možná viděl na krk podle modelu z roku 69.
kontakt me daly primo pro tento typ kytary na oficialnim e-mailu tovarny tokai. Je lepsi si tam napsat s konkretni kytarou, jejich reakce byla rychla.
Uz vim jak to je. Dokumentace me dorucena nebyla ale kytara je montovana roku 1986 a je to vyrocni model tohoto data. V te dobe potreboval tokai neco extra takze smontoval japonske telo heartfield, texas snimace a krk na stratocaster Cost. Sh. z roku 69 ze ktereho byl kvuli zmene stylu prebytek. Ty udaje zezadu byli jen pretistene takze proto jsou tam nesrovnalosti a zpredu balo za stratocaster dopsano heartfield. Takze je mutant. Toto pisi z mobilu takze se omllouvam za spatnou kvalitu textu..
Uz vim jak to je. Dokumentace me dorucena nebyla ale kytara je montovana roku 1986 a je to vyrocni model tohoto data. V te dobe potreboval tokai neco extra takze smontoval japonske telo heartfield, texas snimace a krk na stratocaster Cost. Sh. z roku 69 ze ktereho byl kvuli zmene stylu prebytek. Ty udaje zezadu byli jen pretistene takze proto jsou tam nesrovnalosti a zpredu balo za stratocaster dopsano heartfield. Takze je mutant. Toto pisi z mobilu takze se omllouvam za spatnou kvalitu textu..