JudasPriest (Jidášovi Kněži)

Vše o kapelách a hudebnících ...
bagoooo

JudasPriest (Jidášovi Kněži)

Příspěvek od bagoooo »

Myslim si že tahle kapela stoji za to spěv Roba Halforda je pronikavi a nadherny.. Dua kytarovych sol K.K Downing a glena Tipton sou prenadherna neznam lepsi dua... basa Ian hill a tvrde bici v podani Scott Travis.. :D

Co říkate na tuhle legendu ??
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Jidáši jsou ikona metalu a díky nim a ještě IM vznili kapely jako Metallica, Testament,Anthrax)Já je mám mnohem radši než IM, ale heavy metal moc neposlouchám.Ale musím říct, že sola mají nádherný, zpěv Halforda je skvělý, ale pro mě nezáživný.Navíc je mi nesympatickej a to že hodně.A taky šuká prdele.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Judas Priest jsou skuteční Metal Gods, jak zní název jedné jejich písně. Jejich hudba je naprosto jedinečná, nesmrtelná a spoustu dalších přívlastků. Hitovky jako Living After Midnight nebo Devil's Child patří k naprosté klasice. O albu Painkiller lze tvrdit, že je dosud nepřekonané, nic lepšího v heavy metalu dosud nevzniklo. Co píseň to hitovka, titulní píseň=totální nářez. Metal Meltdown taky ukázková vypalovačka, One Shot To Glory je prostě úžasná, mohl bych pokračovat. Vše naprosto ukázkové, podle mě tím Judas Priest ukázali, jak má heavy metal vypadat ve své nejčistší podstatě. Je to jen můj názor, berte ho s rezervou :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Tak jsem tedka přečetl pár stránek a byli to Judas kdo sebou tahali po turné Iron Maiden.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

gazosh píše:Tak jsem tedka přečetl pár stránek a byli to Judas kdo sebou tahali po turné Iron Maiden.
Vždyť jo, Judas vlastně patří k zakladatelům heavy metalu. Iron Maiden jsou až ''ti druzí''. Mě se líbí právě Judas s tím svým starým dobrým syrovým heavíkem, Ironi jsou na mě moc uhlazení. 8)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
gazosh

Příspěvek od gazosh »

TO s tebou sohlasím IRON MAIDEN jsem měl doma 2cdka NUMBER OF THE BEAST a ještě PIECE OF MIND, ani jedno se mi nějnak nelíbilo, ale JUDAS ěm tenkrát hodně zaujali, jediný co mě třeba štve, je že jsem se rozhodl naučit PAINKILLER, jenomže to solo je docela těžký :) takže se to naučím tak za 5 let.
Luky

Příspěvek od Luky »

JUDAS jsou pro mě odjakživa nejlepší a vždycky budou!!!
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

byl jsem 2x na koncertech Judasu tady v ČR a bylo to super.Ale mám daleko víc radši Maidny.
Osobně mám nejradši album Defenders of the faith.Ale i to novy Angel of retribution je taky dobrý.
Příští rok by měla vyjít další studiovka
Jinak co se tyče Halforda tak ikdyž má kurevskej ječák.Tak Dickinson mám daleko vyváženější a pestřejší hlas.
Už nehraju, pouze poslouchám ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Miluju i Iron Maiden i Judas Priest ale je fakt že Bruce Dickinson má prostě větší rozsah hlasu...to IM možná dělá víc uhlazený jak řiká Stanley, protože v Judas Priest je skoro pořád ten typickej uječenej heavy hlas, kdežto IM to dost střídá :) .
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

mate novy album ?
pravě sem si je pustil a mam takovej dojem že to bude něco mezi novym albem od nightwish a novym albem od Maidnu AMOLAD....
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Je to zasraný 80s....
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Luky

Příspěvek od Luky »

Frouman píše:Je to zasraný 80s....
zassraný 80s jsou stejně nej...a navíc zněj jinak : )
to by to člověk ale musel znát žeo : )
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Přihřátější zpěv maj snad už jen Dragonforce.....
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Frouman píše:Přihřátější zpěv maj snad už jen Dragonforce.....
At uz u GF nebo u JP sou to spickovy hlasy..nevim co ti pride jako normalni heterosexualni hlas..?
Pytes

Příspěvek od Pytes »

Co řikáte na nové album Nostradamus? já jsem ho právě doposlouchal a musim říci že JP opět nezklamali

Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Nevim jeste sem neslysel....:(
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

je to bomba to novy album!! ty klavesy somu dali uplně jinej rozměr. něco jako novy album od nightwish ale se zpěvákem Halfordem to je uplně jiná liga než s anette olson
hodně epický album. ale o proti minulymu albu angel of retribution tam jsou znát podobný vlivy z některyhc pisniček (hellraiser a lochness)

jinak titulní song nostradamus jakoby z oka vypadl painkilerovi :-)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Frouman píše:Přihřátější zpěv maj snad už jen Dragonforce.....
Ovládej se člověče mluvíš tu o legendach , ktery tvuj "skurvenej" nazor zaslapnou někam do pryč , každej ma svuj nazor , ale trošku slusnosti by neuskudilo ? ... :wink:

Pro JP je skoda slov , to proste byly jsou a budou legendy metalu ...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Tak co říkáte na koncík lidi :twisted: bylo to pěkný hlavně supr podium, ale musím říct že co se týče nazvučení a atmosfery byla teda metla tak o 60% lepší ale i tak jsem is na judasech zařádil :twisted:
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Mastr píše:Tak co říkáte na koncík lidi :twisted: bylo to pěkný hlavně supr podium, ale musím říct že co se týče nazvučení a atmosfery byla teda metla tak o 60% lepší ale i tak jsem is na judasech zařádil :twisted:
a viš čím to je? protože metalica byla na stadecu kde se ten zvuk muže volně šiřit.kdežto v hale je to na houby.kor v těch starejch .vyjimka je 02 arena

podobnej zažitek jsem měl loni na maidnech v ostravě.před tim jsem je viděl 3 x v hale a na tom stadecu to bylo uplně něco jinyho
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“