Co říkate na tuhle legendu ??
JudasPriest (Jidášovi Kněži)
JudasPriest (Jidášovi Kněži)
Myslim si že tahle kapela stoji za to spěv Roba Halforda je pronikavi a nadherny.. Dua kytarovych sol K.K Downing a glena Tipton sou prenadherna neznam lepsi dua... basa Ian hill a tvrde bici v podani Scott Travis..
Jidáši jsou ikona metalu a díky nim a ještě IM vznili kapely jako Metallica, Testament,Anthrax)Já je mám mnohem radši než IM, ale heavy metal moc neposlouchám.Ale musím říct, že sola mají nádherný, zpěv Halforda je skvělý, ale pro mě nezáživný.Navíc je mi nesympatickej a to že hodně.A taky šuká prdele.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Judas Priest jsou skuteční Metal Gods, jak zní název jedné jejich písně. Jejich hudba je naprosto jedinečná, nesmrtelná a spoustu dalších přívlastků. Hitovky jako Living After Midnight nebo Devil's Child patří k naprosté klasice. O albu Painkiller lze tvrdit, že je dosud nepřekonané, nic lepšího v heavy metalu dosud nevzniklo. Co píseň to hitovka, titulní píseň=totální nářez. Metal Meltdown taky ukázková vypalovačka, One Shot To Glory je prostě úžasná, mohl bych pokračovat. Vše naprosto ukázkové, podle mě tím Judas Priest ukázali, jak má heavy metal vypadat ve své nejčistší podstatě. Je to jen můj názor, berte ho s rezervou 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jo, Judas vlastně patří k zakladatelům heavy metalu. Iron Maiden jsou až ''ti druzí''. Mě se líbí právě Judas s tím svým starým dobrým syrovým heavíkem, Ironi jsou na mě moc uhlazení.gazosh píše:Tak jsem tedka přečetl pár stránek a byli to Judas kdo sebou tahali po turné Iron Maiden.
Basuju: Jackson C20
byl jsem 2x na koncertech Judasu tady v ČR a bylo to super.Ale mám daleko víc radši Maidny.
Osobně mám nejradši album Defenders of the faith.Ale i to novy Angel of retribution je taky dobrý.
Příští rok by měla vyjít další studiovka
Jinak co se tyče Halforda tak ikdyž má kurevskej ječák.Tak Dickinson mám daleko vyváženější a pestřejší hlas.
Osobně mám nejradši album Defenders of the faith.Ale i to novy Angel of retribution je taky dobrý.
Příští rok by měla vyjít další studiovka
Jinak co se tyče Halforda tak ikdyž má kurevskej ječák.Tak Dickinson mám daleko vyváženější a pestřejší hlas.
Už nehraju, pouze poslouchám ...
je to bomba to novy album!! ty klavesy somu dali uplně jinej rozměr. něco jako novy album od nightwish ale se zpěvákem Halfordem to je uplně jiná liga než s anette olson
hodně epický album. ale o proti minulymu albu angel of retribution tam jsou znát podobný vlivy z některyhc pisniček (hellraiser a lochness)
jinak titulní song nostradamus jakoby z oka vypadl painkilerovi
hodně epický album. ale o proti minulymu albu angel of retribution tam jsou znát podobný vlivy z některyhc pisniček (hellraiser a lochness)
jinak titulní song nostradamus jakoby z oka vypadl painkilerovi
Ovládej se člověče mluvíš tu o legendach , ktery tvuj "skurvenej" nazor zaslapnou někam do pryč , každej ma svuj nazor , ale trošku slusnosti by neuskudilo ? ...Frouman píše:Přihřátější zpěv maj snad už jen Dragonforce.....
Pro JP je skoda slov , to proste byly jsou a budou legendy metalu ...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Tak co říkáte na koncík lidi
bylo to pěkný hlavně supr podium, ale musím říct že co se týče nazvučení a atmosfery byla teda metla tak o 60% lepší ale i tak jsem is na judasech zařádil 
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
a viš čím to je? protože metalica byla na stadecu kde se ten zvuk muže volně šiřit.kdežto v hale je to na houby.kor v těch starejch .vyjimka je 02 arenaMastr píše:Tak co říkáte na koncík lidibylo to pěkný hlavně supr podium, ale musím říct že co se týče nazvučení a atmosfery byla teda metla tak o 60% lepší ale i tak jsem is na judasech zařádil
podobnej zažitek jsem měl loni na maidnech v ostravě.před tim jsem je viděl 3 x v hale a na tom stadecu to bylo uplně něco jinyho