Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od jazzym »

nahral som to v jeden večer koli nápadu s takým aranžmá ,
skorpiq či ako sa to volá bude isto rád že neni jediný čo urobil sh*t cover
dik za metronom ale mal som v sebe 5 káv to sa zle drží rytmus
išlo mi len o to uchovať nápad v obidvoch prípadoch , dufam že ste rozpoznoznali sambu pa ti od santanu v tom , ..
Naposledy upravil(a) jazzym dne 3.09.2012 8:27, celkem upraveno 1 x.
forum pro komplexní hráče
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

jazzym píše:dufam že ste rozpoznoznali sambu pa ti od santanu v tom
Ne... A to mám Santanu rád.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
filo01

Příspěvek od filo01 »

Já jo a to ho moc nemusím ;) Ale taky mě to tahá za uši ...
Naposledy upravil(a) filo01 dne 28.08.2012 21:49, celkem upraveno 1 x.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Nero píše:
jazzym píše:dufam že ste rozpoznoznali sambu pa ti od santanu v tom
Ne... A to mám Santanu rád.
Dík , o to išlo otrepanú skladbu urobiť tak že ju skoro nikto nespozná
ale aspon som to hral všetko ja anie rovnaký do detailu z originalným spevom našaškovaný .. new grunge
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

Nero píše:Tohle že má být zvuk a nahrávka ze studia?
som si to vypočul a je to hnus, free upload to konvertuje na minim kB/s ,že je to stredobasové a navýškach to chrčí
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Tomu bych věřil, kdyby to ten program za tebe taky nahrál. :)

Takhle zní (běžná) ztrátová komprese:

8 kbps

16 kbps

32 kbps

64 kbps

128 kbps

Škoda, že už jsi to smazal. :lol:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

som len tipol v rýchlosti , predtým som mal inde upload a tam to bolo iba na 64kb/s
.. problem je že som zvýšil hlasitosť a komprimoval som to už ja do MP3 a im to bolo moc tak to ešte skomprimovali inak (asi) lebo to fakt nebolo pre uši
dnes to už nevyrieším
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kdybys radši uznal, že to bylo špatný hned od začátku a nevymýšlel výmluvy...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Amorph

Příspěvek od Amorph »

Zdravim, vcera jsem si doma nahral zas jeden napad jako kostru pro kapelu:
Disabled - Allright

jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

scorpsiq http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 0mjRzSQCI0
nirvánu poznám od ich začiatkov ešte Cobain žil , pametám si ked som sa dozvedel o jeho smrti v škole na strednej... chcem povedať že tuto skladbu som sa aj ja naučil medzi prvými , .. a prvýkrát počujem tvoju gitaru ... nič moc .. ale gratulujem aspon niesi ten totálny dement travesťák čo som si myslel prvy krát .
No takže si to zhrnme
Hráš do originálu a zrejme svoju gitaru stíšiš aby moc nerušila ,
video nahrávaš na playback umocnuješ to tým že máš aparát zapnutý a nastrčený mikrofón
keby som to robil ja tak hrám naozaj ale to je moja muzikantská česť.
ináč to predvádzanie nepokladam za hodnotnotnejšie ako ked ja nahram 4linky gitary a originalnu skladbu upravím podla svojho .
a vy ostatní ste podla mna vynikajúci poslucháči :roll:
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

jazzym:
Mně přijde, že je konkrétně zde ta jeho kytara dostatečně dobře slyšet. Hlavně je to totiž úplně jiný zvuk, který prostě není možné si splést s tím Cobainovým.

scorpiq:
K tomu, co tu teď postoval jazzym. Co se hraní týče, tak podle mě ok. Chybí tomu feeling (když ne jinde, tak alespoň v tom sólu by to chtělo), ale to holt musí přijít časem až když si je člověk hraním trochu víc jistý. U vibrata zkus kapku máchat rukou, aby šel pohyb ze zápěstí, ne z prstů. Chvíli trvá, než člověk najde správnou techniku, ale hledat jí se rozhodně vyplatí.
Narozdíl tady od kolegy mi nevadí, jestliže nenahráváš video současně se zvukem (přijde mi, že tam v refrénu mácháš rukou jinak, než jde zvuk), protože to tu nehodnotíme a u videoklipů to taky nikoho nezajímá.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
filo01

Příspěvek od filo01 »

jazzym píše:ináč to predvádzanie nepokladam za hodnotnotnejšie ako ked ja nahram 4linky gitary a originalnu skladbu upravím podla svojho .
Mno, v dávných dobách jsem zprznil jeden song, taky naplácal kytary přes sebe a rukama v sequenceru namlátil bicí (nejsem bubeník) a když jsem to tu postoval, tak jsi tu ještě nebyl .... můžu tě požádat o kritiku? Docela by mě zajímala. Btw, vercajk odpovídal mojí kapse: Jolana Syrinx, Zoom 3030 a Soundblaster AWE32.
https://www.box.com/shared/9j6imk3noh

A nešetři mě jako scorpsiqa ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

filo01 píše:Mno, v dávných dobách jsem zprznil jeden song, taky naplácal kytary přes sebe a rukama v sequenceru namlátil bicí (nejsem bubeník) a když jsem to tu postoval, tak jsi tu ještě nebyl .... můžu tě požádat o kritiku? Docela by mě zajímala. Btw, vercajk odpovídal mojí kapse: Jolana Syrinx, Zoom 3030 a Soundblaster AWE32.
Na tohle je kritika prece jasna: Bici jsou uplne mrtvy a bez filingu. Kytary maji stejnej a desnej zvuk, jako z naky blby digitalni krabicky. A nahravka celkove je plocha a bez dynamiky, je proste cejtit, ze to neni 24/96.
(A nemusel sem to ani poslouchat ;) )
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

filo01 píše:
jazzym píše:ináč to predvádzanie nepokladam za hodnotnotnejšie ako ked ja nahram 4linky gitary a originalnu skladbu upravím podla svojho .
Mno, v dávných dobách jsem zprznil jeden song, .... můžu tě požádat o kritiku? Docela by mě zajímala. Btw, vercajk odpovídal mojí kapse: Jolana Syrinx, Zoom 3030 a Soundblaster AWE32.
https://www.box.com/shared/9j6imk3noh

A nešetři mě jako scorpsiqa ;)
pustil som si to zatial raz, dobre veci si pustím znovu..tak to nemaž :wink:
pokial niekoho hodnotím tak prihliadam na vek alebo reputáciu z predošlého účinkovania , scorpsiq má tipujem pod 18 , a bol som na neho podla mna nežný .nejde o hru čo kritizujem lebo s nej je počuť jeho original len 5% celku. ale to čo ma znechutilo bolo , že si dá námahu spracovať video a nehrá na nom naozaj , keby ako podklad zvolil midi súbor s vypnutou gitarou ktorú hrá rozumel by som..
tvoja nahrávka sa mi páči , melodia mi niečo známe pripomína tuším niečo od kapely .. Mnága a ždorp..
:mrgreen: kritika:
stará česká gitarová škola rocku s přemrštelími dvojkopy ale hezky to zapadá do strídaní jemnejší části skladby zvukove vynikajíci, zoom lepší než múj, bicí zvuky skvelí až na crash , který se mohl méne opakovat, nebo strídat z vetším prúmerem, sólo zahrané príjemne , s nekolika málo neistými tónmi ,

inač pekné nemyslím , že v blízkej dobe ťa tromfnem s kvalitou zvuku alebo kompozíciou , ja som trošku viac za smrad undergroundu ako za činčaté sólička 8)
ps: ja nahravam do integrovanej zvukovky
Naposledy upravil(a) jazzym dne 30.08.2012 19:48, celkem upraveno 1 x.
filo01

Příspěvek od filo01 »

No vida, jak ses rozjel, beru ;) Ty bicí jsou fakt příšerné, měl jsem tehdy mánii tam ty činely rvát kde to jen jde. Jinak na věk bych moc nepříhlížel, kolegové o polovinu mladší tady hrajou tak, že to je občas na vytáhnutí kapesníku nebo antistres gumáka.
Amorph

Příspěvek od Amorph »

nikoho nezaujalo?

kdyby nahodou jo, tak dneska vecer hrajem v Prazev Modry Vopici;)
Pastor
Bandzone: http://bandzone.cz/pastor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastor »

Ale jo dobré (ala Wohnout).Zvukově super.
https://soundcloud.com/hpastor
https://www.facebook.com/pastorekmusic
Ableton Live Suite 9, Ableton PUSH,Line 6 Variax guitar
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Líbí, jen je to na mě kapánek moc optimistický ...
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Me prijde ta predehra s tim "Buffering..." zbytecne dlouha. Uz cekam 6 minut a jeste nezacla pisnicka...
Amorph

Příspěvek od Amorph »

paris: zkusi primej link a save as http://disabled.nofuture.cz/fixa/mp3/allright132.mp3
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“