GSC-2 vs. GSC-3: Liší se pouze těmi switchi. Proč je mezi nimi takový cenový rozdíl, netuším, nemyslím, že by ty mechanické přepínače byly o tolik lepší. Naopak se bojím, že by mohly časem zlobit, mně totiž takhle odešel 3PDT přepínač Cliff (což je údajně lepší značka) na TB liště po půl roce nepříliš hustého provozu. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem si pořídil G-Lab.
Já mám GSC-2 a ty přepínače mi vyhovují. Vadit možná může někomu to, že necítíš při šlápnutí žádný pohyb nebo lupnutí. LED signalizace není bohužel ani u nich, ty LED pod switchi jsou jen jejich podsvícení, které je stále ON u všech přepínačů. Musíš sledovat změnu čísla programu na displeji, a co je při daném programu ON signalizují malinké žluté LEDky na horní hraně kontroleru. Rozměrově se zdá na fotkách větší, než ve skutečnosti je. Menší by se to bez negativního vlivu na ergonometrii (při daném počtu přepínačů a in-out zdířek pro jednotlivé loopy) ani nedalo udělat. Když koupíš samostatný MIDI ovladač, tak asi nebude o moc menší (při daném počtu switchů).
Edit: Můžeš se mrknout, kolik zabere místa na PB1000 od Behringera, právě jsem přidal aktuální foto:
post552052.html#p552052