Fender mexiko.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
drahec

Re: Fender mexiko.

Příspěvek od drahec »

Smrťokvítek píše:
díky, tak to mi už vyjde na stejno(teda spíš levněji :p) jít do bazarovýho, když to v obchodě s největší pravděpodobností se stejným modelem neporovnám..
Marek0090

Příspěvek od Marek0090 »

Musím říct, že když jsem byl s Elkesaarem koukat na kombítka do fukušimského muzikeru a nakonec jsme skončili u kytar, tak jsme zkoušeli mexiko a nějak nás nezaujalo. Osobně mi to přišlo jako můj SFX Strat, který je pravý čínský vintage handmade a to mě stál jen pár korun a jsem s ním spokojený.
Za cenu nového mexika bych si raději koupil bazarovou ameriku, což už jsem i udělal a jsem spokojený :-)
drahec

Příspěvek od drahec »

Marek0090 píše:Za cenu nového mexika bych si raději koupil bazarovou ameriku, což už jsem i udělal a jsem spokojený :-)
No jo, ale to už je 15 tisíc, já bych šel maximálně do bazarovýho(tzn. do 10 tisíc). Asi nakonec pořídím nějakýho Squiera, když to mexiko je taky kompromis proti USA.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

drahec píše:
Smrťokvítek píše:
díky, tak to mi už vyjde na stejno(teda spíš levněji :p) jít do bazarovýho, když to v obchodě s největší pravděpodobností se stejným modelem neporovnám..
tohle je problém, v obchodech bývá většinou jen omezené místo a vždycky bude vypadat líp "větší sortiment" typů než jeden typ v 10 kusech. Bohužel.
drahec píše:
Marek0090 píše:Za cenu nového mexika bych si raději koupil bazarovou ameriku, což už jsem i udělal a jsem spokojený :-)
No jo, ale to už je 15 tisíc, já bych šel maximálně do bazarovýho(tzn. do 10 tisíc). Asi nakonec pořídím nějakýho Squiera, když to mexiko je taky kompromis proti USA.
Tak až zavítáš do kytar tak tam často bývají Squiery z Classic Vibe série a to je podle mě relativně sázka na jistotu. S Dark Axelem se shodneme, že za ty prachy jsou to povedené kytary. Ty nové série co teď dělají jsou překvapivě povedené a nápadité. Vyhni se ale těm levným a jako vždy to chce zkoušet. Bude to dost o kusu.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Marek0090

Příspěvek od Marek0090 »

Myslím, že Mexika začínají už někde kolem 11 000 a obecně se za 10-12 už dají koupit pěkné kytary. A nezapomínej, že je i spousta jiných značek, s kterými já třeba nemám zkušenosti :D
grock

Příspěvek od grock »

Já bych jako první vykoušel také ten Vibe...
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Kordislav

Příspěvek od Kordislav »

já mám fender mexico a jsem s ním velmi spokojený, za ty peníze je to opravdu kytara na úrovni ;-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“