chtěl bych si trochu zkrášlit mojí akustiku a zajímalo by mě, čim se to nejlépe dá provést(jaký typ barev atp.
Btw.přední desku mám smrk, jestli to k něčemu pomůže
Asi bude hlavně záležet na vkusu osob(y), které(ou) hodláš oslnitlinhart píše:....chtěl bych si trochu zkrášlit mojí akustiku a zajímalo by mě, čim se to nejlépe dá provést(jaký typ barev atp.
Btw.přední desku mám smrk, jestli to k něčemu pomůže
Tak proč se nás ptáš když na ní chceš přesně to co ty? Osobně si myslím že každý zásah do vzhledu kytary není zkrášlení, ale naopak.linhart píše:mít na ní to, co chci přesně já![]()

Udělej výřez a nalakuj na černo.Fnk píše:nevim,ale akustika ma vetsinou kouzlo pro tu svoji jednoduchost a osobne,bych na ni nic nedaval,ale to je jen muj osobni nazor...Ale myslim,ze se tyhle veci hodej spise na elektriku...
To zní fajn. Ohledně těch barev, myslíš takové ty barvy v malých kalíšcích, jak se s tim třeba zdobí letadílka atp. ? A jinak si právě taky myslim, že to "zkrášlení kytary" dá kytaře jiný náboj a hned má z toho člověk pocit, že to neni žádná sériová kytara z mnoho, ale prostě ta tvá "jediná"... Btw.myslíš, že ty fixy jsou dost blbej nápad(šel by o dárek pro kámoše, nic extra kytara - spíš jako takový model, který si pověsí domaDawe82 píše:Na na svoji akustice mam modrozeleny plameny pruhlednejma barvama na modely.. Na elektrice mam napis taky revellkou.. Takze jestli chces malovat tak zajdi do modelarstvi a kup si barvicek kolik potrebujes taky uz se delaji vodou reditelny od treba gunze nebo tamyia.. Ja te chapu vsechny ty akustiky maj na sobe akorat ty trapny folkovi country kyticky a kdyz uz chce mit clovek neco fakt sviho tak by si to mel clovek trosku poupravit ... Taky ted premejslim ze plameny sundam (na ty skoro cerny kytare to stejne neni skoro videt) a udelam si nejakej rozsahlejsi pinstripping..
Zkušenosti s tím bohužel nemám, ale tky by mě to víc zajímalo... Podle toho, co ten borec psal na fb, tak si udělal návrh v Photoshopu a pak to někam poslal a oni mu to takhle natiskli a nalepil... Cena podle mě okolo 500Kč, do tisíce... Možná zkusit napsat přímo jemu, jmenuje se Radim Věžník /kapela Rattle Bucket/ a je pkud vím taky z Brna, tak třeba by ti řekl, kde a za kolik si to nechal vytisknout, zkusím to pak ještě najít na fb, jestli to tam není...linhart píše:haas12345: tak to vypadá dobře. Nemáš s tím zkušenost? a btw.nevíš, kde se dají takové věci udělat a případně přibližně za kolik?
Tys to nepochopil, nejde o zvuk ale o krásu!Nero píše:Akorát bych se bál, že polepená přední deska akustiky opravdu silně zabije zvuk.
To jsem psal no, že u akustiky to asi zabije zvuk... Ta polepka bude bránit vibracím...Nero píše:Akorát bych se bál, že polepená přední deska akustiky opravdu silně zabije zvuk.