Celolampove kombo/hlava s maximalni vybavou

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Celolampove kombo/hlava s maximalni vybavou

Příspěvek od hyenik »

Engl boxy trochu "šišlají" protoze maji uvnitr tlumici rouno, nekomu se to libi nekomu ne (me to nevadi).
ale V60 bych ja tedy nedoporucil, zvlast kdyz zadani bylo bez omezeni ceny. Je to levnejsi varianta V30, takova zdánlivě líbivější (bez midhumpu atd) akorat ze pro zpracovani (mix) je ten zvuk o dost horsi, coz znamena ze je horsi i ve skutecnsoti (nehlede na to co ktere konkretni ucho subjektivne vnima). Mluvim samozrejme o zkreslenem zvuku, na cisty jsou mnohem vhodnejsi repra nez V30.
Cimz taky naznacuju ze dokonale univerzalni reprak (stejne jako aparat) neexistuje.
Ja bych si koupil 2x12 Orange, hraje vyborne a navic je oranzova (ted velmi v mode ;)
Sam mam vlastne taky takovou.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja mam taky radeji orange nez engl - prijde mi, ze engl boxy maj trochu divny basy. kdezto orange je pekne "tight", navic je mensi :)

jeste zkus boxy mesa, spou s orange a diezelem pro me nejpovedenejsi bedny s V30. ten diezel se akorat blbe schani.

ad tlumeni - diezel je taky brutalne vytlumeny, ale neprijde mi, ze by sislal. ma diky tomu o dost min vysek, takze na zesaku se to musi dohnat vyskama/presence (z toho duvodu napr moc nehraje s mesa mark IIC+), ale jinak mi prijde velmi dobry.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Orange je rozměrově menší než recto nebo Engl, proto ten ''tight'' zvuk. Nedávno jsem měl ve zkušebně Blackmore a s mým 212 stilettem to hrálo perfektně.
Nedávno jsem hrál i na randalla 4x12 s V30 a ten hraje za ty prachy taky velice dobře.
Osobně se mi Engl bedny moc nelíbí, za ty peníze jde vybrat líp.
Pokud bys měl zájem o ten Orange box, tak prodávají týpci ze studia 999 2ks Bčka za 550E.
Tony2580

Příspěvek od Tony2580 »

Ja by som asi zobral ten orange box, týpci zo štúdia 999 predávajú 212 alebo 412?? zobral by som to aj od nich ak by bola možnosť!!!

A chalani poraďte mi nejaký dobrý pedál na delay, reverb, a dokŕmenie Lead kanálu na tomto RB, ďakujem
Na tejto stránke je toho celkom dosť http://www.elektrickegitary.com/page25. ... ctListPage
Razzor DIGITAL DELAY
RAZZOR Vintage overdrive, tieto dva sú v pohode?

Aký je rozdiel medzi echom a delayom
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Mají tam 4x12, pokud chces kontakt, napis SZ.

ad Razzor Vintage overdrive...na dokrmení Blackmore bych ho nepoužil a vlastně bych toho Engla nekrmil ničím, má dost saturovaný zvuk sám o sobě a použití OD jde stěží poznat. Tady ten OD jsem si nedávno koupil a moc se mi nelíbí, nepřidá moc středů a zvuk je spíš plechový, skoro bych řekl že vykastrovaný.
Pořídil jsem si od Razzoru i Classic Chorus a ten mi zase příjde, že šumí a zvuk místo aby na objemu nabral, tak spíš ubere a zabije i dynamiku. Existuje pár povedených levných efektů, ale ty Razzory mezi ně nepatří...
No a ten Delay asi taky nebude žádná hitparáda, šel bych do něšeho osvědčeného jako Boss DD nebo TC-Flashback, MXR Carbon Copy atd...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“