Marshall AS50D+box
Pravidla fóra
-
FilipRocker
Marshall AS50D+box
Zdravím, už jsem si tu někde stěžoval na svýho Marshalla, že nazvučit ho je prostě něco neskutečně obtížnýho, chytá to vazbu jako prase atd... A tak mě jen tak v neděli odpoledne napadlo...Co k němu třeba připojit nějakej reprobox?
Když jsem hrál v kapele na jednoho pololampiče 65W..Laney LV200..Tak když sem pod to prdnul bednu,tak ten zvuk byl mnohem lepší..Nefungovalo by to tak třeba i tady?
Samozřejmě by tam musely bejt jiný repráky..Ale šlo by to? 
Re: Marshall AS50D+box
Já se díval na net a výstup na box jsem na tomto zesáku neobjevil...
Jinak asi by pomohlo vyměnit repro
Jinak asi by pomohlo vyměnit repro
Jde ti o studio nebo o živé hraní?
Zvuk zkus vytáhnout XLR výstupem do linky. Zvuk může být lepší než z reproduktoru.
Zvuk zkus vytáhnout XLR výstupem do linky. Zvuk může být lepší než z reproduktoru.
-
FilipRocker
O studio vůbec ne..Jde mi o živé hraní, kdy sem si vzal Marshalla na 4 koncerty a ani jednou se to nedokázalo nazvučit..Furt vazba jako prase,ať jsem měl zatlumenou díru pod strunama ať sem dělal co sem moch..Nakonec sem vždycky hrál do linky
Jde o čisté ujištění-hraješ na elektroakustiku?
Zkus si pohrát s anti-feedback filtrem a vzdáleností od aparátu.
Zkus si pohrát s anti-feedback filtrem a vzdáleností od aparátu.
-
FilipRocker
Samozřejmě, Dowina DCE555, nekoupil bych si kombo na elektroakustiku, kdybych měl elektriku
Ikdyž ta tam nehraje taky tak příšerně... No, ten antifeedbacker je tam spíš jen pro okrasu a spíš vazbu vyvolává než jí potlačuje..Ozkoušeno..Na jedný akci sme tam měli plno času, protože sme hráli první a zkoušeli sme možné a nemožné a ten antifeedbacker byl spíš na škodu..
-
FilipRocker
A vzdálenost od aparátu..Většinou se v mym okolí vyskytujou pódia, kdy seš fakt rád,že od toho můžeš bejt víc jak dva metry... No a pak čim blíž, tim horší, taky ozkoušeno 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tím, že přidáš další reproduktory, rozhodně vazbě nepomůžeš zmizet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
FilipRocker
A výměna repra za nějaký lepší, který by byly méně náchylný na vazbu?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak to nefunguje. Nevazbí ti reprák, ale kytara. A čím "víc zvuku" do té kytary pošleš, tím víc ti bude vazbit.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008