Steve Morse

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
bártič

Steve Morse

Příspěvek od bártič »

Je to můj neoblíbenější kytarista....líbí se mi jeho technika, taky že spíš hraje bez tremola, jeho projev a další věci...a co vy?
custommade

Re: Steve Morse

Příspěvek od custommade »

S. Morse je podle mého názoru fenomenální, virtuozní kytarista. Měl jsem možnost ho vidět naživo a žádný jiný kytarista na mě neudělal tak velký dojem jako S. Morse. Taky má docela široký stylový záběr.
bártič

Příspěvek od bártič »

custommade píše:S. Morse je podle mého názoru fenomenální, virtuozní kytarista. Měl jsem možnost ho vidět naživo a žádný jiný kytarista na mě neudělal tak velký dojem jako S. Morse. Taky má docela široký stylový záběr.
Moje slova....tento kytarista má jedinečný styl......viděl jsem ho na G3, už předtím se mi dost líbil, ale pořád jsem si říkal jaký asi bude naživo....a nezklamal...naopak....zbožňuju jeho solové skladby jako Name Dropping a John Deere Letter..
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Tiez som mal moznost vidiet ho nazivo v G3 a bol som prekvapeny. Takze podla mna: vyborny gitarista s perfektnou technikou. :wink:
..A ano Name Dropping je vyborna. :)
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
kulatejvobdelnik

Příspěvek od kulatejvobdelnik »

mi se zdalo, ze na G3 mu ruce nestihaly hrat to, co hlava chtela :-) ale jinak dobrej...
bártič

Příspěvek od bártič »

kulatejvobdelnik píše:mi se zdalo, ze na G3 mu ruce nestihaly hrat to, co hlava chtela :-) ale jinak dobrej...
Morse má u mě velký + a to, že z 95% nepoužívá tremolo
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“