Steve Morse
Steve Morse
Je to můj neoblíbenější kytarista....líbí se mi jeho technika, taky že spíš hraje bez tremola, jeho projev a další věci...a co vy?
-
custommade
Re: Steve Morse
S. Morse je podle mého názoru fenomenální, virtuozní kytarista. Měl jsem možnost ho vidět naživo a žádný jiný kytarista na mě neudělal tak velký dojem jako S. Morse. Taky má docela široký stylový záběr.
Moje slova....tento kytarista má jedinečný styl......viděl jsem ho na G3, už předtím se mi dost líbil, ale pořád jsem si říkal jaký asi bude naživo....a nezklamal...naopak....zbožňuju jeho solové skladby jako Name Dropping a John Deere Letter..custommade píše:S. Morse je podle mého názoru fenomenální, virtuozní kytarista. Měl jsem možnost ho vidět naživo a žádný jiný kytarista na mě neudělal tak velký dojem jako S. Morse. Taky má docela široký stylový záběr.
Tiez som mal moznost vidiet ho nazivo v G3 a bol som prekvapeny. Takze podla mna: vyborny gitarista s perfektnou technikou. 
..A ano Name Dropping je vyborna.
..A ano Name Dropping je vyborna.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
-
kulatejvobdelnik
mi se zdalo, ze na G3 mu ruce nestihaly hrat to, co hlava chtela
ale jinak dobrej...
Morse má u mě velký + a to, že z 95% nepoužívá tremolokulatejvobdelnik píše:mi se zdalo, ze na G3 mu ruce nestihaly hrat to, co hlava chtelaale jinak dobrej...