02Manik píše:.......
Ten vír jednou rukou, jako v 1:07 se snažím zmáknout.... zatím marně
02Manik píše:.......
Když to neumíš vypnout, tak si nestěžuj na ostatnípehve píše:jaredfalk mě nasral hned jak jsem koukl na video začal posílat spamy na mejl a nešel parchant odfiltrovat. Jako kdyby nabízel něco extra. Tyhle nenažrance fakt nemusím
nejde o to co umím já ale o použití agresivního marketingu kterej se mi hnusí a na kterej si mohu stěžovat jak chciošťa píše:Když to neumíš vypnout, tak si nestěžuj na ostatnípehve píše:jaredfalk mě nasral hned jak jsem koukl na video začal posílat spamy na mejl a nešel parchant odfiltrovat. Jako kdyby nabízel něco extra. Tyhle nenažrance fakt nemusímNa konci každého mailu by podle mě měla být tahle věta "To unsubscribe or change subscriber options visit:" a pod ní odkaz, na který když klikneš a nejspíš zadáš email (nejsem si jistý jaký postup tam je), tak ti to už žádný mail nepošle.
no jo, dvojky jednou rukou to je oříšekMonikad píše:Ten vír jednou rukou, jako v 1:07 se snažím zmáknout.... zatím marně
ITIetalista píše:.....vraj je Joey Jordison druhý najlepší bubeník na svete.
S tím M. Žežulkou naprosto souhlasím. Já jsem ho viděl hrát poprvý snad někdy kolem roku 1995, tenkrát mu snad nebylo ještě ani osmnáct, ale dával to takovým stylem, že všem bubeníkům v sále spadla čelist. On má ten dar, že dokáže svou hrou vytvořit obrovskou zvukovou plochu, rytmicky je precizně přesný a to samý platí o dynamice hry. Od tý doby jsem u ná slyšel spoustu jiných výborných bubeníků, ale už nikdy žádný nedokázal hrou vytvořit onu plochu. K M. Žežulkovi mám ještě jeden postřeh - nikdy jsem žádnýho jinýho bubeníka neslyšel precizněji hrát dvojšlapku, a to ani od světových dobrých met. kapel.Jarin píše:Zdravím,hodně z Vás,tady bere bicmany z "venku.V pořádku,oni jsou sakramentsky někde jinde,ale u nás jsou taky špičky.Ať už zmińovaný M.Meier,K.Kryšpýn,L.Doxanský,atd,atd(soráč,že jsem jich jsem nenapsal víc),ale když se tady bavíte o "sypačkách",tak na tohle byl expert M.Žežulka,když byl v Arakainu.Stačí se mrknou jak hrál Gladiatora a Amadea(Gamrinus live),Takhle jsem od té doby v Česku neviděl rychle a přesně hrát.Zahrát v rychlým tempu,způsob-Pruka(ride,hi-hat)+Pnoha(bas.buben)-Lruka(snare)-tzv.rychlá dechna,to se ještě dá,ale hrát Pruka+Pnoha-Lruka+Pruka.To už taková sranda není.To už je dobrý si pomoct ,aby pravá ruka hrála "pumpu".Tak to jen tak .Zatím čau,jo a já jsu Jarin,tak se zatím mějte.