Bubenický idol

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Bubenický idol

Příspěvek od Monikad »

02Manik píše:.......

Ten vír jednou rukou, jako v 1:07 se snažím zmáknout.... zatím marně :cry:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
ošťa

Příspěvek od ošťa »

pehve píše:jaredfalk mě nasral hned jak jsem koukl na video začal posílat spamy na mejl a nešel parchant odfiltrovat. Jako kdyby nabízel něco extra. Tyhle nenažrance fakt nemusím :roll:
Když to neumíš vypnout, tak si nestěžuj na ostatní :) Na konci každého mailu by podle mě měla být tahle věta "To unsubscribe or change subscriber options visit:" a pod ní odkaz, na který když klikneš a nejspíš zadáš email (nejsem si jistý jaký postup tam je), tak ti to už žádný mail nepošle.
Petas

Příspěvek od Petas »

.
Naposledy upravil(a) Petas dne 23.02.2012 0:17, celkem upraveno 1 x.
pehve

Příspěvek od pehve »

ošťa píše:
pehve píše:jaredfalk mě nasral hned jak jsem koukl na video začal posílat spamy na mejl a nešel parchant odfiltrovat. Jako kdyby nabízel něco extra. Tyhle nenažrance fakt nemusím :roll:
Když to neumíš vypnout, tak si nestěžuj na ostatní :) Na konci každého mailu by podle mě měla být tahle věta "To unsubscribe or change subscriber options visit:" a pod ní odkaz, na který když klikneš a nejspíš zadáš email (nejsem si jistý jaký postup tam je), tak ti to už žádný mail nepošle.
nejde o to co umím já ale o použití agresivního marketingu kterej se mi hnusí a na kterej si mohu stěžovat jak chci :roll:
blokovací link tam samozřejmě nebyl..
Monikad píše:Ten vír jednou rukou, jako v 1:07 se snažím zmáknout.... zatím marně
no jo, dvojky jednou rukou to je oříšek :) já je zkouším občas pomalu na činelu
mexxell01

Příspěvek od mexxell01 »

pro me nejspis Jukka Nevalainen z nightwish ten hraje fakt excelentne a nebo muj bejvalej ucitel tomáš kašpar
Jarin

Příspěvek od Jarin »

Zdravím,hodně z Vás,tady bere bicmany z "venku.V pořádku,oni jsou sakramentsky někde jinde,ale u nás jsou taky špičky.Ať už zmińovaný M.Meier,K.Kryšpýn,L.Doxanský,atd,atd(soráč,že jsem jich jsem nenapsal víc),ale když se tady bavíte o "sypačkách",tak na tohle byl expert M.Žežulka,když byl v Arakainu.Stačí se mrknou jak hrál Gladiatora a Amadea(Gamrinus live),Takhle jsem od té doby v Česku neviděl rychle a přesně hrát.Zahrát v rychlým tempu,způsob-Pruka(ride,hi-hat)+Pnoha(bas.buben)-Lruka(snare)-tzv.rychlá dechna,to se ještě dá,ale hrát Pruka+Pnoha-Lruka+Pruka.To už taková sranda není.To už je dobrý si pomoct ,aby pravá ruka hrála "pumpu".Tak to jen tak .Zatím čau,jo a já jsu Jarin,tak se zatím mějte.
Marek0090

Příspěvek od Marek0090 »

Já mám třeba hodně v oblibě Chada Smithe z Redhotů 8)
ITIetalista
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ITIetalista »

:twisted: takto rýchlo bubnovať a ešte sa aj točiť 8) PRO
inak vraj je Joey Jordison druhý najlepší bubeník na svete.
This account don't exist longer.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

ITIetalista píše:.....vraj je Joey Jordison druhý najlepší bubeník na svete.

To je dobrej blábol. Na to už začínám mít trochu alergii!!! :? Není to nic proti Joe Jordisonovi, ale spíš o tom, KDO a PODLE ČEHO určí, "kolikátý na světě" je ten který bubeník!!

přátelé, muzika je umění, ne sport!!! Na měření umění neexistuje žádná měřitelná veličina ani objektivní měřící přístroj!!! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
mskvr

Příspěvek od mskvr »

Nemám vyloženě idol, ale mám oblíbený bubeníky, který vždy příjemně překvapí. Říkat, že je jeden lepší, než druhý, je přirozeně nesmysl. Mezi ně patří Pavel Razím, Jirka Zelí, Marcel Buntaj, Martin Vajgl, Martin Kopřiva, Tomáš Makovský, Vlado Čech, Martin Rychta.
Většina z nich jsou méně známí, avšak přesto vynikající. Každý má svůj vlastní styl, jak obohatit skladbu, svoje typický breaky. Někteří mají soupravu s kvantem tomů a lesíkem činelů, jiní tomy dva, činelů míň, další z nich zase předvene pěkný výkon, s kopákem, rytmákem, hajtkou, jedním činelem, cowbellem a jamblockem na levé noze... Nejsou to idoly, ikdyž v podstatě věci asi ano. Na každém se mi líbí něco jiného.
Obecně se mi až tolik nelíbí kulomety, ale rozmyšlený a hravý breaky. Prostě jednoduchý věci, ze kterých si člověk sedne na zadel. Jednou dokonce P. Razím někde zmínil, že není problém hrát složitě, ale sám raději hraje jednoduše tak, aby to nebyla nuda.

Naopak, jsou bubeníci neméně výteční, jejichž kvality mě oslovily, ale prostě je "nemusím":
Klauda Kryšpín, Václav Zima, Miloš Meier, Štěpán Smetáček atd.
Výjimku mezi nimi tvoří Klauda, protože mám rád PV a Stromboli...
Sweaty

Příspěvek od Sweaty »

u mňa asi víťazí Eric Moore ... :) alebo dennis chambers
chroustjazz

Příspěvek od chroustjazz »

jednoznačně Bernard Purdie..to je bubeník, jehož hru lze poslouchat bez ostatních nástrojů a zní to jako parádní koncert
např.: http://www.youtube.com/watch?v=A9jXALaMy4o
free jazz, volná improvizace, soudobá hudba
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Medák »

Je jich mnoho, ale neříkám jim vzory. Jsou to jednoduše lidi, jejichž hru obdivuju. Asi prvním bubenickým favoritem byl Chambers. Již několik let mám hodně v oblibě Gavina Harrisona. Je to geniální bubeník a navíc jsem i velký fanda Porcupine Tree, takže se to násobí. Skvělých bubeníků je mnoho a je asi zbytečné je všechny zde vypisovat, tak jen pár jmen: Marko Minnemann, Tomas Haake, JoJo Mayer, Tony Royster Jr... Pěkný přehled slavných bubeníků naleznete tady: http://www.drummerworld.com/drummerchoice.html 8)
nevermind

Příspěvek od nevermind »

Jarin píše:Zdravím,hodně z Vás,tady bere bicmany z "venku.V pořádku,oni jsou sakramentsky někde jinde,ale u nás jsou taky špičky.Ať už zmińovaný M.Meier,K.Kryšpýn,L.Doxanský,atd,atd(soráč,že jsem jich jsem nenapsal víc),ale když se tady bavíte o "sypačkách",tak na tohle byl expert M.Žežulka,když byl v Arakainu.Stačí se mrknou jak hrál Gladiatora a Amadea(Gamrinus live),Takhle jsem od té doby v Česku neviděl rychle a přesně hrát.Zahrát v rychlým tempu,způsob-Pruka(ride,hi-hat)+Pnoha(bas.buben)-Lruka(snare)-tzv.rychlá dechna,to se ještě dá,ale hrát Pruka+Pnoha-Lruka+Pruka.To už taková sranda není.To už je dobrý si pomoct ,aby pravá ruka hrála "pumpu".Tak to jen tak .Zatím čau,jo a já jsu Jarin,tak se zatím mějte.
S tím M. Žežulkou naprosto souhlasím. Já jsem ho viděl hrát poprvý snad někdy kolem roku 1995, tenkrát mu snad nebylo ještě ani osmnáct, ale dával to takovým stylem, že všem bubeníkům v sále spadla čelist. On má ten dar, že dokáže svou hrou vytvořit obrovskou zvukovou plochu, rytmicky je precizně přesný a to samý platí o dynamice hry. Od tý doby jsem u ná slyšel spoustu jiných výborných bubeníků, ale už nikdy žádný nedokázal hrou vytvořit onu plochu. K M. Žežulkovi mám ještě jeden postřeh - nikdy jsem žádnýho jinýho bubeníka neslyšel precizněji hrát dvojšlapku, a to ani od světových dobrých met. kapel.
Durin

Příspěvek od Durin »

Pro mě je to Nick Augusto z kapely Trivium. Tu kapelu mám rád nejen jako celek, ale speciálně rád poslouchám bicí. Je to špičkový hráč a dává celé kapele úplně jiný nádech. Trivium nezní jako každá druhá metalcorová kapela dost také proto, že Nick vymýšlí skvělé party a nejede pořád nějaké variace blast-beatu. Proto je to pro mě bicák číslo jedna.
Obrázek
MarineFox
Bandzone: bandzone.cz/retrojokers

Příspěvek od MarineFox »

Můj nejoblíbenější bubeník je Atom Willard (Ex Offspring, Ex Angels and Airwaves)
Miluju jeho styl hraní, rád si hraje při písničkách s hitkou a to máme téměř společné, mám rád jeho rozestavění bicích celkově i činely které používá, mám ho rád i jako osobnost a styl vystupování.
Shorty

Příspěvek od Shorty »

Tohle sem musím dát...doufám že to tu ještě není :)
http://www.youtube.com/watch?v=A_kloG2Z7tU
Maynaer

Příspěvek od Maynaer »

Pro mě je idolem Danny Carey z Tool, jeho bicí mi přijdou smyslný, maximum kreativity :).
http://www.youtube.com/watch?v=gzB9XCrwvMk
http://www.youtube.com/watch?v=ojastIWl ... re=related
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Opravdu ti přijdou smyslný? :)

Smysluplné ale každopádně jsou :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Durin

Příspěvek od Durin »

Nero píše:Opravdu ti přijdou smyslný? :)
Tady třeba budou... 8)

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“