Původně jsem je začal natahovat proto, že jsem si nechtěl znovu zvykat na jiné struny než mám na elektrice. Zjistil jsem, že mi nevyhovuje motané G a tlusté struny na kterých se nedají dělat vibrata, velké bendy a spousta dalších věcí. Pak když vezmu do ruky elektriku, hraje se na to skoro stejně. Krom toho hodně hraju na akustiku nehty a na to se mi měkké struny hodí víc....EDGE... píše:... proc na ni natahujes el. desitky?
Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Pravidla fóra
Re: Pochlubte se s vasim nastrojem, tim akustickym :-)
Naposledy upravil(a) sparrow dne 13.09.2012 10:39, celkem upraveno 1 x.
Dunlop U.S.A. .96 mm
Vypadá krásně, uvažuju časem o nějaké tenčí pódiovce, a zatím vítězí Ibanez AEG nebo EW jak jsi spokojený s nástrojem a elektronikou? 
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Já jsem se do ní snad zamilovaldžetro píše:Vypadá krásně, uvažuju časem o nějaké tenčí pódiovce, a zatím vítězí Ibanez AEG nebo EW jak jsi spokojený s nástrojem a elektronikou?
Nejsem ale žádnej machr na nástroje. Vošahal jsem si jich pár a tahle jasně zvítězila !
Má trošku menší a tenčí tělo než standartní "EW". Krk je užší než klasická špaňala.
To si ale jistě najdeš na stránkách výrobce.
http://www.ibanez.co.jp/products/ag_ser ... 2&cat_id=3
Zrovna jsem si fotil kytary, je tam i nějaký ten akustický nástroj, tak se musím pochlubit 
Svou Dowinu mám fakt rád

Svou Dowinu mám fakt rád

Naposledy upravil(a) Marek0090 dne 30.08.2012 14:46, celkem upraveno 1 x.
takova kytarova rodinka...hezke 
Art&Lutherie AL6C-AB
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Chlubíš se nástrojem, který nabízíš k prodeji? 
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Nový přírustek. Klasická kytara vyrobena opavským kytarářem Přemyslem Večerkem. Týden stará. Smrk+ krásný černý palisandr (celkem rarita). Zatím je v záběhu, ale zní skvěle 
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
jj, na rozloucenourocky77 píše:Chlubíš se nástrojem, který nabízíš k prodeji?
no ale stejne s tim moc nepocitam, za hubicku ho prodavat nebudu, to si ho radsi necham.
To je kus.. musí znít božsky. Kolik tě stála?piranha90 píše:Nový přírustek. Klasická kytara vyrobena opavským kytarářem Přemyslem Večerkem. Týden stará. Smrk+ krásný černý palisandr (celkem rarita). Zatím je v záběhu, ale zní skvěle
Dunlop U.S.A. .96 mm
Co za ní chceš?hyenik píše:jj, na rozloucenourocky77 píše:Chlubíš se nástrojem, který nabízíš k prodeji?![]()
no ale stejne s tim moc nepocitam, za hubicku ho prodavat nebudu, to si ho radsi necham.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datumshoooter píše:Co za ní chceš?hyenik píše:jj, na rozloucenourocky77 píše:Chlubíš se nástrojem, který nabízíš k prodeji?![]()
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
uz jsem poslal SZ
Koupil jsem ji za 35000, ale má hodnotu tak 40000+ 
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Myslím si, podle Tvých ukázek, že si slušnou kytaru opravdu zasloužíš. Tak ať Ti dobře slouží.piranha90 píše:Koupil jsem ji za 35000, ale má hodnotu tak 40000+
coskoro bude na predaj o triedu nizsi model (LLX6)...
no ale hyenik, aj tak za nu vela nepytas, teda aspon na slovenske pomery... celkom dobry kauf
- 20% ceny nového nástroje je asi rozumná cena, zbytek ukáže trhIvan píše: no ale hyenik, aj tak za nu vela nepytas, teda aspon na slovenske pomery... celkom dobry kauf
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
jj, zatim ukazujeshoooter píše:- 20% ceny nového nástroje je asi rozumná cena, zbytek ukáže trhIvan píše: no ale hyenik, aj tak za nu vela nepytas, teda aspon na slovenske pomery... celkom dobry kauf
a co na tom ze tehdejsi cena byla 35 a pak to o 10litru zlevnili....smejdi
hyenik píše:jj, zatim ukazujeshoooter píše:- 20% ceny nového nástroje je asi rozumná cena, zbytek ukáže trhIvan píše: no ale hyenik, aj tak za nu vela nepytas, teda aspon na slovenske pomery... celkom dobry kauf
a co na tom ze tehdejsi cena byla 35 a pak to o 10litru zlevnili... smejdi
robil si na nej aj nejake upravy? ja som hned menil nultak a kobylku za kosteny, zo zvukom to spravilo cary... inac mi vrta hlavou preco na tieto akoze "hand-made" gitary davaju plast...