Dobrý den ,
asi před týdnem se mi ''rozvlekla'' struna,trošku jsem na ni zabral a ona toto....
mám tento typ strun
http://www.daddario.com/DADProductDetai ... 3afd29c3a4
nevíte čím to může být ? struny se totiž nevlezou do nultého pražce ,tak se jen opírají...
Rozvleklá struna
Pravidla fóra
Re: Rozvleklá struna
To, že si mršíš ořech, je věc jedna.
Tohle je podlě mě urvaný jádro. Struna samozřejmě na vyhození.
Tipoval bych to na výrobní vadu, drát jádra byl někde příliš ostře ohnutej, nebo moc zakroucenej. Pokud se to nenačalo o nějako ostrou hranu , třeba v ocelové ferruli.
Tohle je podlě mě urvaný jádro. Struna samozřejmě na vyhození.
Tipoval bych to na výrobní vadu, drát jádra byl někde příliš ostře ohnutej, nebo moc zakroucenej. Pokud se to nenačalo o nějako ostrou hranu , třeba v ocelové ferruli.
taky zvuk, dohmat a ladění.mskvr píše:To, že si mršíš ořech, je věc jedna.
Jinak ta struna mohla být vadná od výroby. Taky záleží, jak dlouho tam ty struny máš, jestli to není jen únava materiálu.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Mně tímhle stylem rupne struna vždycky. A vždycky ta samá. Pokud se ti to děje opakovaně jako mně, zvaž nákup jiných kamenů.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
děkuju moc
jsem rád že nejsem sám
struny mám právě cca měsíc...