DJ Murano píše:týýjo, sólo od 1:29 uplně zní mikem oldfieldem
Dík

, pokud to byl kompliment, jako že to tak chápu
DJ Murano píše:K tomu zbytku: Proč chceš ohodnotit kvalitu mixu, když sis na tom vůbec nedal záležet?
Jo, beru to, času jsem tomu moc nevěnoval. Ono by samozřejmě nejlepší bylo, dřív než se začne něco dělat, si o tom nastudovat informace z dostupné literatury, časopisů, atd. Opět narážíme na problém volného času, který tomu je ochoten člověk věnovat. Jelikož se nechystám mixovat profesionálně, ale jen doma pro potěšení, tak jsem volil tuto snadnější cestu, kdy bych využil rad ochotných spolufórovníků. Jelikož ti co s tím mají už zkušenosti, budou na první poslech vědět, co je kde špatně. Já to zatím nedokážu posoudit.
DJ Murano píše:Ale proboha (to platí pro všechny) když už někdo používáte EZDrummer, tak alespoň změňte základní banku a trochu si s tim pohrajte ať to není tak slyšet, zní to fakt blbě

Můžeš to prosím nějak víc rozvést? Jde o bicí part jako takový, nebo náhradu jednotlivých bicích rejstříků za jiné, nebo práci s dynamikou, nebo všechno co jsem psal a ještě něco navíc?
To, že je bicí part dost primitivní vím. V podstatě je to jen vylepšený metronom. To se dá samozřejmě dodělat.
Takže úprava zadání: Prosím hlavně o hodnocení mixu. --->
Prosím hlavně o poukázání na chyby mixu
Dík za kritiku