American Stratocaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Jaromír Berka

American Stratocaster

Příspěvek od Jaromír Berka »

Zdravím
Jakej je váš názor na Fender American Stratocaster? Je to kvalitní kytara? Nemůžu se rozhodnout jakou kytaru koupit a našel jsem toho fendera na internetu za celkem dobrou cenu. Nebo jestli víte o jiné kytaře jiné značky se srovnatelnou kvalitou tak dejte vědět. Díky
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Hoď sem prosím konkrétní odkaz at všichni víme o čem se bavíme.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No Fendra USA bych bral hned všema deseti, jenomže já sem blázen, takže to neber moc vážně. :lol: Hodil by se link. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ten je luxusní...ale asi se prohneš 8) ...podle mně fender mezi stratocastrama nemá konkurenci...
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

Drobák píše:Ten je luxusní...ale asi se prohneš 8) ...podle mně fender mezi stratocastrama nemá konkurenci...
originál je originál 8)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Drobák píše:Ten je luxusní...ale asi se prohneš 8) ...podle mně fender mezi stratocastrama nemá konkurenci...
No tak ono jakejkoliv stratocaster kterej neni od Fenderu je vlastně jen kopie, tak to je jasný že nemá konkurenci :lol:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no je hlavne potreba uvedomit si, ze fender neni synonymum pro "skakejme az po strop apod."

tady tenhle model je jen nejlevnejsi amerika (kdyz nepocitam trochu rozporuplny highway) a predci ho vetsina kytar vyrobena nasimi kytarari (temi schopnymi), takze bych byl s temi slovy "fender je nejlepsi pro vyrobu stratocasteru" velmi opatrny... ono to totiz neni vubec pravda, ani co se tyka jejich custom shopu, odkud odchazi kytary, ktere uz fender mysli opravdu vazne... (ty ale stoji min. 2x tolik co tady tahle...)

tim samozrejme nechci rikat, ze ta kytara je o nicem... fender je proste vasen, bud chces fender, nebo nechces fender... bud tam chces mit jejich originalni logo a nebo ti tam staci neco jineho. fender totiz neni zrovna o dobrem pomeru cena/vykon....
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“