Bummer píše:To by mě zajímalo, jak ti mohl podomácku pájený kabel šumět. Nedovedu si představit, kde by se v něm vzalo tolik signálu na rozpohybování repra.
citizen.one: Mám kvalitně udělaný silový audio kabel Tasker s 2x3 mm lankem a s jacky dohromady mě to stálo nějakých 160 korun. Zajímalo by mě, co může být na kabelu za 1000 tak super, že si to někdo koupí. Nějaký spešl patent proti nechtěnému vytažení?
ne, ma proste pro me prijemnejsi zvuk, sice me tu x lidi napadne, ze kdyz to neni uplny polofunkcni kram, tak je to sumak...ale mam svoje srovnani. Mel jsem domorobny kabel, kabel z kseftu normalni, dvoulinku, pak monster prolink a ted mam mogami gold, kdyz jsem to vymenil, tak i pri slepem testu bylo rozpoznatelne, ze je vysledek lepci...ne nijak zasadne, pro nekoho mozna az minimalne, ale je. Nerikam, ze se to tyka vsech, monstery jsou napr taky drahy a rad je nemam. Konkretne mogami se mi zatim osvedcilo nejvic. Debatovat o teto strance je ale tezko, to bysme museli srovnat vedle a sebe...a je mozny, ze ten Tasker bude hrat stejne dobre nebo i lip...byt uz diky nizke cene jacku o tom priznavam trochu pochybuju
update : podotykam, ze se to tyka zkusenosti jen s tim, co pisu, ne ze bych nekdy delal hromadne srovnani trhu.