přesně tak
jestli máš někoho oblíbenýho, tak to pochopíš
Na Morse jsem nějakou dobu hrál a více se mi teda líbil Petrucciho MM. Za ty prachy mi Morse přišel jako předražená kytara a to byl zapojený do Engl Morse
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
hokop píše:Mně by úplně stačila Neplánujou ji kytary objednat, že bych si nad ní přišel aspoň zaslintat ?
presne takovou mel nedavno borec z jedne kapely se kteoru jsme hrali na MB Livespace, malem jsem si poslintal triko kdyz jsem ji videl na vlastni oci )
hokop píše:Mně by úplně stačila Neplánujou ji kytary objednat, že bych si nad ní přišel aspoň zaslintat ?
presne takovou mel nedavno borec z jedne kapely se kteoru jsme hrali na MB Livespace, malem jsem si poslintal triko kdyz jsem ji videl na vlastni oci )
Do těchhle vod jsem nikdy moc neproniknul, já byl vždycky spíš na rivalskej tvar .
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida