Jolana Alexis Bass

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Jolana Alexis Bass

Příspěvek od Kinx »

mám teď jednu v zápujčce (viz thread "co vas potesilo") a jsem z ní úplně hotový, musím ji mít :) bohužel tato konkrétní není a nebude na prodej :( je to předělávaný dvousnímačový model, u kobyly je snímač pravděpodobně ze superstar. kolíky nejsou původní (díkybohu) a kobyla zřejmě taky ne, co jsem koukal na fotky původních modelů. pro mě jako pro kytaristu (hraju na ni trsátkem do zkreslenyho kytarovýho aparátu riffy a jednoduchý kila) má ale perfektní rozměry i zvuk. mám k dispozici jeden vrak pampero bass (krk je ok, zbytek s otazníkem), chybí kobylka, kobylkový snímač a struník. myslíte že bych se renovací přiblížil zmiňované alexis?

tady je foto vraku
Obrázek

a tady vysněná alexis

Obrázek

obávám se ale, že ta alexis bude nějakej fatálně povedenej kus. zatím všechny lubový basovky od jolany na které jsem narazil (vč exemplářů v top stavu) byly dost průser. tahle ale rozumně ladí, ma sustain (btw vevnitř je docela dost molitanu, možná proto hraje tak dobře na zkreslení :))
carver

Re: Jolana Alexis Bass

Příspěvek od carver »

je to viac menej rovnaká konštrukcia, takže s použitím rovnakého hardwareu by sa to hádam aj mohlo podariť . . . btw tá alexiska vypadá luxusne :) kedysi som mal alexis 2, dodnes ľutujem že som sa jej zbavil :cry:
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“