THE TEA PARTY

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
huxd

THE TEA PARTY

Příspěvek od huxd »

Když už tedy někdo z mladické nerozvážnosti narval Tea Party do škatulky "orientálni metal", zaslouží si tato kapela svůj vlastní thread. Před časem se trio rozešlo, ale letos už zase spolu koncertují. Zpěvák Jeff Martin http://www.jeff-martin.net/ má dvě sólovky a boční projekt The Armada, sound v podstatě Tea Party, ale s jinými muzikanty.Tohle je z poslední sólovky
Tohle z projektu The Armada
Tak snad nová původní sestava Tea Party vypotí něco lepšího, než byli poslední dvě řadovky TP :wink:
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
Jester
Rádce

Re: THE TEA PARTY

Příspěvek od Jester »

Tak jsem po strašně dlouhé době jel z Prahy busem Student Agency a kupodivu tam měli na výběr v "rubrice zahraniční rock" cca 10 písní od Tea Party. Asi se už z nich stala celkem běžná komerční věc. :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Wow, tak to je zajímavé - zpočátku tam měli hrozné komerční shity jako Pink, Nickelback, Linkin Park a podobně.

Shodou okolností tu zrovna sedím nad čajem a hraje mi The Edges of Twilight :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Mě to právě překvapilo. Až na Avril Lavigne a U2 (v zahraničním rocku - nic jiného jsem nezkoušel) to bylo skoro všechno poslouchatelné - Verve, Smashing Pumpkins, 3 Doors Down, Faith No More, ...

Jinak teda jim to dost často vypadávalo, což mě neuvěřitelně sralo.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mě se tam ještě nepovedlo doposlouchat písničku dokonce, a to jsem těma busama pendloval docela často...
TTP tam ale vyzkouším asi až někdy v zimě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
huxd

Příspěvek od huxd »

Po deseti letech!! mají The Tea Party nové CD.
Tenhle song se mi prozatím jeví jako nejlepší

Jinak zatím!!! ... rozpaky :|
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“