Zkresleni - Nahravky
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Zkresleni - Nahravky
Tak me napadlo .. kdyz uz je tu topic o vasich skresleni ... proc je treba nenahrat a nehodit nekam? 
Re: Zkresleni - Nahravky
nemam doma kombo, tak nemam kde nahrat, ale az bude kombo doma, coz bude tak za dva tydny tak nahraju rad......*Twisted.Brother* píše:Tak me napadlo .. kdyz uz je tu topic o vasich skresleni ... proc je treba nenahrat a nehodit nekam?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Tak to jsme na tom podobně...Dark Axel píše:mám tupou zvukovku neschopnou smysluplného nahrávání
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
NO u mě vede turbo_MaCkBraniik píše:Pozeram, ze sa to tu vyfarbuje ako tema "Najlepsie vyhovorky preco nenahravat svoju hudbu"
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Pokud nekdo nema direct out na kombu (coz je asi vetsina) anebo nema kvalitni mikrofon a zvukovku (taky asi vetsina), tak nema sanci sem hodit nahravku, ktera by neco vypovidala...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
Můžu sem hodit nahrávky všech efektů v tom mym pedálu pokud to někoho zajímá, ale pochybuju že si to tady někdo bude kupovat takže se projevte pokud o to máte zájem.

Jinak teda na youtube se daj taky hodně sehnat videjka s různejma efektama.
Jinak teda na youtube se daj taky hodně sehnat videjka s různejma efektama.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já za to nemůžů.. hudba mě zničí už mám jen postel skříň oblečení a věci na kajtru.... vše ostatní je zbytečné
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.