FENDER FM 100H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět

Jak je na tom podle vás tahle hlava?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

FENDER FM 100H

Příspěvek od Skipper »

Zdarec tak zas nemam na co hrát takže po vánocích mam narozeniny a rodiče řikaly že něco do 8.000,- chci se zeptat na tuhle hlavu jak se vám líbí atd... Já sem hrál u nás v Pardubicích na kombíčko a to je dost drsný fakt se mi celkem ten zvuk líbil tak co na tuhle hlavu máte vy?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
qwer
Odborník

Re: FENDER FM 100H

Příspěvek od qwer »

Skipper píše:Zdarec tak zas nemam na co hrát takže po vánocích mam narozeniny a rodiče řikaly že něco do 8.000,- chci se zeptat na tuhle hlavu jak se vám líbí atd... Já sem hrál u nás v Pardubicích na kombíčko a to je dost drsný fakt se mi celkem ten zvuk líbil tak co na tuhle hlavu máte vy?
a proc si nekoupis to kombo? 2x12' repro staci...

pokud se ti libi ten frontman, tak jdi do komba. na bazaru je snad za 5000 co jsem videl a nove stoji stejne jako ta hlava...
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Radši sežeň staršího Valvestate 80W nebo 2x 40W a v kombo verzi, popř. teda ta hlava (pokud máš solidní repro kam to zapojit)... Nebo si kup Kustom Quad 100W, ten Fender není nic moc...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“