Selský rozum
otazecka - Basa do kytarového komba?
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: otazecka - Basa do kytarového komba?
Myslíš, že když si do sluchadel pustíš hudbu, kde hraje i baskytara, že je tím zničíš? To by se na tom pak mohla poslouchat jen opera nebo klasika (a i tam by bylo třeba dávat pozor na kontrabasy
).
Selský rozum
Selský rozum
-
tomasberan218
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale vždyť se tady o tom celou dobu bavíme
Přečetl sis celé toto téma?
Co se může zničit je reprák, a když obejdeš reprák použitím sluchátek, tak se ti nemá co zničit
Achjo
Pokud budeš hrát bez sluchátek, zapojíš si tam basu a nebudeš mít hlasitost na max, tak se tomu kombu nic nestane, imho.
Taky jsem si doma nouzově párkrát zapojil basu do Marshall MG10CD a následky to nezanechalo. Zkrátka všeho s rozumem (v tomto případě hlasitost s rozumem, jak začne reprák prdět a nestíhat, tak bacha).
Přečetl sis celé toto téma?
Co se může zničit je reprák, a když obejdeš reprák použitím sluchátek, tak se ti nemá co zničit
Achjo
Pokud budeš hrát bez sluchátek, zapojíš si tam basu a nebudeš mít hlasitost na max, tak se tomu kombu nic nestane, imho.
Taky jsem si doma nouzově párkrát zapojil basu do Marshall MG10CD a následky to nezanechalo. Zkrátka všeho s rozumem (v tomto případě hlasitost s rozumem, jak začne reprák prdět a nestíhat, tak bacha).
-
tomasberan218
a kontra fagoty, hoboje, tuby, některé bicí blanozvučné.....Hendrek píše:Myslíš, že když si do sluchadel pustíš hudbu, kde hraje i baskytara, že je tím zničíš? To by se na tom pak mohla poslouchat jen opera nebo klasika (a i tam by bylo třeba dávat pozor na kontrabasy).
Selský rozum
kdyz do toho budes hctit hrat na kytaru tak cela ta nahravka bude o hodne potiseji nez jen kdyby si do toho hral a samotna basa z te nahravky bude tak malo nahlas ze to nic nudela. A kdyby si todal hodne nahlas tak ti to zacnou ravat i stredy... Ja jsem si takhle odpalil malej repracek 8" a neudelaly to basy ale stredy protoze jsou nepomerne vic nahlas.. Navic na tranzistoraku a jeste z nahravky to bude mit plossi frekvence.. mensi rozsah a spis to ten reprak jen nepobere a nezahaje nez ze by se ttim rozbil..BiGSh0cK píše:přečetl...ale asi jsi nepochopil co myslím
z toho co jste říkali mi vyplynulo že když budu chtít hrát na normální elektriku, a pustim si k tomu do komba backing track, ve kterém bude hrát baskytara, tak mi to to kombo bude ničit...ale teď mě napadá že backing track asi nebude mít takový frekvenční rozsah jako opravdový nástroj, takže to asi bude v pohodě
jenom ještě pořád nechápu jaktože to reprák zničí ale sluchátka ne
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Prostě tam tu basu zapoj, nehul to na plné volume a hraj. Lepší než tu mudrovat o blbostech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
tomasberan218
-
tomasberan218
Ja vim me hrabe...