Používám Line 6 Mobile In pro propojení kytary s iPadem. Dlouho jsem používal přiložený kabel, dle slov výrobce kvslitní, který má 6.3 jack pro kytaru a 3.5 jack pro interface. Zkusil jsem použít Planet Waves kabel (vyšší řada s killswitchem) přes redukci na 3.5 jack. Zvuk je o dost lepší.
Dělají se kabely 6.3/3.5 ve srovnatelné kvalitě Planet Waves kabelů vyšší kvality?
Degraduje redukce zvuk?
Redukce, nestandartní kabely
Pravidla fóra
Re: Redukce, nestandartní kabely
Samozřejmě. Otázka je jestli to slyšíš a to už tu za tebe nikdo nevyřeší. Pokud máš vážné obavy o kvalitu kabeláže, není nic lepšího, než si spájet vlastní s použitím metráže. Na jednu stranu si můžeš dát 6,3mm na druhou 3,5mm jack a máš vystaráno.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Redukce, nestandartní kabely
Ví někdo, jestli existuje kabel, který je 2xmono 6.3 jack a je na úrovni standartních kabelů? popř kvalitní multipin ? Mám 2xmono a 1x midi spojené v 6-ti metrovou anakondu a moc praktické to teda není