a co takhle...
začal bych paličkama Smile a možná s tím padem abys měl pocit že to je trošku jako bicí a ne matrace nebo stůl - vyzkoušej si to někde v obchodě
Klavír je dobrej nástroj Milane...sice když sjem chodil an zušk utak mě to smaozřejmě nebavilo, ale teď když si doma je ntak nenuceně sedn ua zahruju tureckej pochod mebo Bohemian Rhapsody tak mě to bavíMylann píše:Takovy bici mit...jeste nejaky ty kravinky umim, kdyz za ne sednu... ja chci jeste klavir...
v paneláku sotvaGraywolf píše:no nevim chodit k nějakýmu učitelovi a nemít možnost doma cvičit(pochopil sem to správně? ) je podle mě dost na prd....
a na izolaci garáže proti hluku, zkoušel někdo jak moc fungujou ty plata od vajíček? prej to tlumí až zázračně , slyšel sem i hystorky o panelákovém bubeníkovy ale těžko říct jestli se tomu dá věřit, pokud ano tak začni sbírat plata od vajíček a nelam si hlavu s hlukem
NRG neni zadna poradna znacka... Radsi shanej overeny jety klasiky - Sonory, Pearl Export, Basixy apod.onisekk píše:sou dobry bubny NRG ??