Nahrávání zkoušek

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
rudie
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahrávání zkoušek

Příspěvek od rudie »

Tak jsem konečně objevil kamen urazu ...našel jsem ve win ovladači možnost nějakých efektů a cosik tam bylo zaškrtané tak jsem to zakazal, a už to jede jak má
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Ivan píše:mam otazocku v danej teme - aky vystup potrebuje mat mix, aby sa z neho dalo vsetko poslat do zvukovky a nejakeho DAW a nahrat?
vdaka
to je jedno, skoro vsechno se da resit vhodnym kabelem...
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

Ivan píše:mam otazocku v danej teme - aky vystup potrebuje mat mix, aby sa z neho dalo vsetko poslat do zvukovky a nejakeho DAW a nahrat?
vdaka
My konkrétně máme na zkušbně YAMAHU 166C ....Má rec out přes CINCH který bere vš šavle, Potom 2 Podskupiny (maj vlastní hasitost, a můžeš k nim tlačítkem přiřadit kterekoliv šavle ) určite se dá použít výstup AUX 1, popř 2, 3 - , nebo nouzově sluchátkový výstup... tohle je př toho našeho....každý mix ma neco jineho a tak....to dicky vidíš v popisu, a jak píše PARIS vše se dá řešit vhodným kabelem :)
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Ivan

Příspěvek od Ivan »

chapem, vdaka
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Příspěvek od viwalda »

tofu thrasher píše:Rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti se ZOOM H1 - jestli to dokáže v pohodě nahrát hlasitou zkoušku metalový kapely - zkreslený katary, bicí mlátička na garáži - v nějaký poslouchatelný kvalitě?
Dík
Mám H1 a mohu doporučit na jakékoliv nahrávání, je to velice citlivý mikrofon X/Y a s porovnáním s dražšími modely Zoom je to skorem totožné, až na plastový korpus H1...Já s tím nahrávám ,jak mluvené slovo(kde jde bohužel i slyšet to, co nechci- štěkot psí), tak svou hudební netvorbu anebo jsem na zkoušenoou nahrál tři koncerty tří kapel na festivalu v Boskovicích a zvuk je dokonale na Cd...takže za mě doporučiji i jak v poměru Cena/kvalita...
+++ :wink:
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
bojina

Příspěvek od bojina »

chroustjazz píše:
rybar píše:Zaímá mě, jestli je možné použít pro nahrávání zkoušek i Boss micro-Br?
ahoj..zajímalo by mě, proč někteří přispěvovatelé píší, že tento přístroj nemá mikrofon..asi to jen tak odhadují (jaká je pak důvěryhodnost zdejších informací?) - takže z vlastní zkušenosti vím, že k nahrávání ve zkušebně bohatě postačí, kvalita zvuku je dobrá..dělali jsme přes něj několik stovek nahrávek, dokonce jsme ho používali i na koncertech (něco jako "skicář") - ovšem při těchto akcích počítej s horší kvalitou
Ano má interní mikrofon. Též zkouším uplatnění této krabičky jako jednoduché nahrávadlo zkoušek, případně i koncertů. Můžeš mi doporučit nejvhodnější umístění ? Nějak to nemohu sladit. Ve zkušebně jede mix do dvou aktivek a do mixu jsou pouze 3 zpěvy. Chtěl bych to ve slušné kvalitě sejmout tím interním mikrofonem. Jelikož používáme na začátku koncertu intro, mám ho nahrané na 1.stopě a koncert nahrávám na 2.stopu.
Ještě, nevíš o nějaké fintě jak ošetřit spotřebu, strašně to žere baterky. Tahat adaptér na koncerty - nepraktické.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“