Marshall

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
reason

Re: Marshall

Příspěvek od reason »

Kinx píše:no ten deep u DSL je podobna legrace jako u deep diezelu, dobre do pokojicku pro ten "stadionovy pocit" :)) jinak tvrda muzika jde na DSL hrat naprosto bez problemu.
o tom žádná :wink:
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Demilich píše:Mě hodně dostalo a překvapilo, že nejbrutálnější deathová kapela co znám, Dying Fetus, s nejkrutějším zvukem, hraje na Marshall :-) Hrál přes něj i na Brutal Assaultu. Zvuk největší masakr. Důkaz zde:

po 6:00 tam kamera zajede. Je to tuším nějaká 2000. Model kdyžtak prozraďte někdo kdo ví, nebo pozná...
Zvuk - krutost na entou. Marshall? Zjevně ano :) Uau
Jenže John Gallagher to má prostě v rukách, to je marné.
mel jsem zato, ze tady ty DM ameriky (suffo,misery index..) hrajou spis na ampeg VH140, zda se mi, ze do toho marshalla ve videu nema ani gabl, ze to bude spis ta hlava na druhe strane. ale to je fuk, proc by na marsaly nebylo mozny hral bordel? dyt na to hraje hromada kanalnich kapel.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Latam píše:Marshall aktualizoval DSL řadu. Nově je kombo osazeno EL34 a i dle popisu by to mělo být totožné jako hlava, narozdíl od předchozího DSL401. 100w hlava má přepínání pentoda/trioda a digi reverb místo pružiny. Ale nejlepší je asi 15 kombo/hlava s 2x6V6(!) v konci. Jsem hodně zvědavý, jak to bude hrát. Nejspíš to má nahradit řadu haze, která se asi moc nechytla. V téhle výkonové oblasti měli docela mezeru.

http://www.marshallamps.com/product_ran ... RangeId=34
Už mám echo, že jsou objednané na kytary.cz, takže bude možné si je brzo vyzkoušet. Základní cena 15C bude kolem 17k, 40C okolo 20k.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Osobně by mě zajímalo, jak bude hrát ta 40C. Věřím tomu, že oproti 401C by to moh bejt slušnej pokrok.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Alternátor píše:Osobně by mě zajímalo, jak bude hrát ta 40C. Věřím tomu, že oproti 401C by to moh bejt slušnej pokrok.
To už by byla slušná haluz, kdyby to to oproti té hrůze nebyl pokrok :) Ale za 15c jsem čekal spíš kolem 14, dle info o cenách, které prosakují ze zahraničí.
Alternátor

No, až dorazí do kytar, asi neodolám a půjdu si je vyzkoušet. Jak 15 tak 40. Ale asi bude lepší, když to neudělám. Zařekl jsem se, že odteď už žádnej aparát ani kytaru nekupuju... Nicméně stejně nějak Marshallu nedokážu odpustit tu závadu na jejich super top 50th anniversary JCM1, kterou jsem ze všech, co si je koupili, chytil asi jen já. Trochu mě to od Jima odradilo :? .
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Latam píše: To už by byla slušná haluz, kdyby to to oproti té hrůze nebyl pokrok :) Ale za 15c jsem čekal spíš kolem 14, dle info o cenách, které prosakují ze zahraničí.
Za 14 by měla být hlava, myslím. Ale jak jsem psal, tohle jsou základní katalogové ceny, s kterýma se může a bude hýbat (směrem dolů).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Alternátor píše:No, až dorazí do kytar, asi neodolám a půjdu si je vyzkoušet. Jak 15 tak 40. Ale asi bude lepší, když to neudělám. Zařekl jsem se, že odteď už žádnej aparát ani kytaru nekupuju... Nicméně stejně nějak Marshallu nedokážu odpustit tu závadu na jejich super top 50th anniversary JCM1, kterou jsem ze všech, co si je koupili, chytil asi jen já. Trochu mě to od Jima odradilo :? .
Tys říkal že to máš tim vedením tam u vás nebo ne?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Alternátor

Původně jsem si to myslel, protože v přepěťový ochraně to bylo OK. Bohužel asi jen tak dvě hoďky. Pak to začalo i tam. Zkoušel jsem to i u kámoše doma a ten samej problém. Co mám to LCčko tak ani náznak jakýhokoliv problému. Totéž bylo s HT-1. Jediný dva aparáty, co mi už od začátku neblbly. Holt nemůžu mít štěstí na všechno.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

další review JVM 410JS signature Satrianiho, je to tam i pěkně rozebrany zevnitř
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pro vsechny MG hatery

Mejla

Příspěvek od Mejla »

Kinx píše:pro vsechny MG hatery

já MG mam a nemůžu na něj nadávat...ale lampa je lampa...hraju na clean přes multiefekt :D
Naposledy upravil(a) Mejla dne 4.10.2012 13:14, celkem upraveno 1 x.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Teď jsem to tu chtěl dát :D Je ale pravda, že bez kopáku a basy by ten zesák nezněl takhle. To ani nemluvím co živě :) A víme, že Ola vytáhne perfektní zvuk i z hřebenu a hajzlpapíru.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Taky jsem to sem chtěl dát. A IMHO to zní líp jak docela slušná část aparátů, co tam testuje. :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

bez kopaku a basy nebude znit zadny zesak poradne. no a nazivo by to snad nemel byt problem, vzdyt tam ma jednu 57 a zadny studiovy kouzla se nekonaj :) akorat by musel byt odposlech od zvukare
P4WELL

Příspěvek od P4WELL »

Toho pána si radši nepouštět... komu si myslí že tím pomůže ? druhý straně ? :D :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Spíš se mi líbí myšlenka udělat si z něj nahrávací preamp. I když to už je možná lepší používat rovnou celé simulace
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Taky jsem to tu chtěl dát :)
Kinx píše:bez kopaku a basy nebude znit zadny zesak poradne. no a nazivo by to snad nemel byt problem, vzdyt tam ma jednu 57 a zadny studiovy kouzla se nekonaj :) akorat by musel byt odposlech od zvukare
S tímhle se plně ztotožňuji.
V tomhle je Olova síla. Umí dělat dobré podklady/má dobré podklady z nahrávek Feared, zvuk tweakuje tak, aby seděl do mixu celé nahrávky.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nové DSL už jde vyzkoušet v kytarách v Praze i v Brně.

PetrPeter 1975 - 2008
Amid

Příspěvek od Amid »

If you think this sounds the same as all the other amps, you need new speakers.... or ears!
Na to asi něco bude :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“