Hojte lidi, už delší dobu si všímám, že u některých skladeb se vyskytuje hodně efektní kytarová technika. Hledal jsem na googlu v seznamu kytarových technik i různých frajeřinek, ale zaboha jsem na ni nepřišel. Dobře slyšitelná je např. v této skladbě:
http://www.youtube.com/watch?v=4rX86EZQ68I v cca 3:53. (trvá cca pouze vteřinu). Podobného zvuku se mi podařilo dosáhnout legátem a umělými flažolety, ale není to přesně ono...
Pomůžete prosím?
Akustika: Fender CD-60 Elektrika: Ibanez RG 450 (Made in Japan, RM Pups), Bach Explorer (RM Pups) Kombo: Monacor IMG Stage Line GAT-1250R 50 W, Kustom Gauge 12, 16 W
Teď jsem to zkoušel a udělal sem to tak, že sem mezi kobylou a krkem nad snímačema přejížděl rukou a druhou brnkal. Zkus se s tím trochu vyhrát a chytneš ty stejné tony. Mělo by se to dělat přes všechyn struny.
With all his greatness and accomplishments on the guitar, Dime will be missed more for his giving personality, charisma, caring for others, love and most of all his HEART!! Twice as big as the state of TEXAS!!!!!!!!!!!! Dime gave it all every day to each and every one of us and our lives have forever been hollowed without him...Thanks to all of you for reaching out to us in this time of our immeasurable loss. REST IN PEACE BROTHER DIME!!!!!!
-Vinnie Paul Jackson DK2M Dinky, Randall RX120RH, Randall R412CPB
Tak to pochybuju, znělo mu to úplně jinak než originál
With all his greatness and accomplishments on the guitar, Dime will be missed more for his giving personality, charisma, caring for others, love and most of all his HEART!! Twice as big as the state of TEXAS!!!!!!!!!!!! Dime gave it all every day to each and every one of us and our lives have forever been hollowed without him...Thanks to all of you for reaching out to us in this time of our immeasurable loss. REST IN PEACE BROTHER DIME!!!!!!
-Vinnie Paul Jackson DK2M Dinky, Randall RX120RH, Randall R412CPB
to vim absolutne na 100% presne co to je za techniku dela se to ze prstama leve ruky brnkas tony napr kdyz drzis a tak tam pribrnkavas g rychle a jedes pravou rukou neco slide od kobylky smer krk a dlani se lehce dotykas takze delas flazolety je to velice povedena vychytavka.snad si me pochopopil
-Jackson Kelly 3Bk
-Hughes and Kettner-Switchblade 50w
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
-Na doma:Dimavary strat/Epiphone-Nighthawk / Line6 SpiderIII 15w
Struny DR 0.9-0.46
Trsátko George Dennis a Dunlop vroubky-1.12
Ladička Casio a hromda kabelů Planet wawes a made in home
Flažoletový slide si chcel povedať zjednodušene ? Lebo to robím skoro každý deň. Nie je to ťažké..
ENGL Powerball 100W, Laney LX 412 A,B Cabinets, Jackson Pro Series KE3 Kelly, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings, George Dennis, Jim Dunlop, Stagg Picks
-Jackson Kelly 3Bk
-Hughes and Kettner-Switchblade 50w
-T.C.Electronic-G-major
-Case-Made in Doma
-Na doma:Dimavary strat/Epiphone-Nighthawk / Line6 SpiderIII 15w
Struny DR 0.9-0.46
Trsátko George Dennis a Dunlop vroubky-1.12
Ladička Casio a hromda kabelů Planet wawes a made in home