EMO?...WTF?
ha ! ha !Joey píše:http://im.lide.cz/photo/big/88/83/15496712-12358883.jpg ten cucák jeden za co se má??? tak prznit gladyja bych ho roztrhnul jak hada pry: "růžová na mejch botách mi dává jistou naději a dobrou náladu" to je pablb toto ale kdyby měl jiný než mám já jenže on má úpně stejný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je konec ende fin šlus kilépés
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Joey
- Kontaktovat uživatele:
to nejni k smíchuCliff píše:ha ! ha !Joey píše:http://im.lide.cz/photo/big/88/83/15496712-12358883.jpg ten cucák jeden za co se má??? tak prznit gladyja bych ho roztrhnul jak hada pry: "růžová na mejch botách mi dává jistou naději a dobrou náladu" to je pablb toto ale kdyby měl jiný než mám já jenže on má úpně stejný
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je konec ende fin šlus kilépés
![]()
xD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa...
achich asi taky začnu být citlifoušký
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
ši nědělám šlandu...fuj...hej nevíš jak mi je...nikdo to neví nikdo mě nechápe to se musí zažít...Cliff píše:šimtě ještli na tebe pšide deplese tak mušiš hooodně plakatachich asi taky začnu být citlifoušký
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
ti jo noDrobák píše:A do prdele...toho si musim dát do přátel!!ten je nej...![]()
![]()
no tak to je v prdeli...
![]()
...nemam rád roďiče
ty sou asi radostí bez sebe že adoptovali takovýho kreténa
![]()

- Joey
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale co ty KMMkaMrDuck píše:Hej,ten smajlík s žiletkou,to je nutnostSe musí obstarat
Ale k tomu profilu..podle mě si z toho za každou cenu musí dělat humor,z lidskýho hlediska,tak mimo přece nikdo bejt nemůže
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
co ty víš se koukni na ty emaky všichni to mají stejneMrDuck píše:Hej,ten smajlík s žiletkou,to je nutnostSe musí obstarat
Ale k tomu profilu..podle mě si z toho za každou cenu musí dělat humor,z lidskýho hlediska,tak mimo přece nikdo bejt nemůže

- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Á jéééééééééé Á jééééééééé na p*ču to je...*Twisted.Brother* píše:Hihihja se zrovna dival na CT2 byl tam dokument o rezani ziletkou ... byli tam sceny jak se dcera reze do ruky ze ma depky
a jak si to pak ve skole ukazujou
rezaly si tam i obrazky
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009