Proč tento nápad ? Občas se dívám na nějaké videa a nevidím na jaké doby vlastně ten pedál šlape a pak mohlo by to bejt efektní taková ekologická diskotéka
Váš názor a vaše nápady uvítám
Jacky
Trigger je na snímání třeba pro MIDI, pokud se nemýlím? A myslím, že nějaké MIDI ovladače světel budou existovat, takže bych tohle viděl jako nejlepší možnost + je můžeš využít právě na to snímání MIDI (třeba při nahrávání - nahraješ bicí a pak změníš zvuky)Monikad píše:2) trigger na kopáku
jasný, to jenom zapracoval můj nástrojařsko-konstruktérský mozek z podstaty dotazuMonikad píše:...Pokud by to přece jen chtěl někdo stavět, je totální nesmysl instalovat do pedálu jakýkoliv mikrospínač (by´t s jemným chodem) ale naprosto elegantně se to dá vyřešit minimálně třemi druhy čidla...
Vglobálu se docela mýlíš. Trigger a MIDI spoolu můžou, ale nutně nemusí souviset.rotten77 píše:Trigger je na snímání třeba pro MIDI, pokud se nemýlím? A myslím, že nějaké MIDI ovladače světel budou existovat, takže bych tohle viděl jako nejlepší možnost + je můžeš využít právě na to snímání MIDI (třeba při nahrávání - nahraješ bicí a pak změníš zvuky)Monikad píše:2) trigger na kopáku
No popravdě řečeno, moc do těch učebních funkcí bicího modulu ze sady MEDELI DD502J ani pronikat netoužím.pehve píše:Moniko - jak pronikneš do struktury té tvé nové mašinky doufám že se podělíš o její přednosti . Tím jsem si řekl o recenzi a předem díky
Naopak, přesně tak jsem to myslel, akorát možná blbě napsalMonikad píše:Vglobálu se docela mýlíš...
Tak to jo, to se pak omlouvám za své pedagogické okýnkorotten77 píše:Naopak, přesně tak jsem to myslel, akorát možná blbě napsalMonikad píše:Vglobálu se docela mýlíš...
není zač. jakmile zas na něco nového přijdu, tak se pochlubím. Mám to přece jen pár dní....pehve píše:Moniko díky moc
Pěkné:))) Ale tak do cirkusu!!Sweaty píše:hmm vizualizovať .... pozri si toto ak chceš ničo podobné , tak to radšej nie ..
http://www.youtube.com/watch?v=F_cIVuIqOK4