fakt vsechno japonci?
Pravidla fóra
fakt vsechno japonci?
Existuje vubec naka basa kterou vyrabi jenom americane a neni puvodem z japonska?Jenom sem se tak rozhlizel a fakt vsecho je z japonska nebo to ma tovarny v americe ale hlava je japonsko.(nebo anglicane nebo nemci)
Naposledy upravil(a) rehlo3 dne 3.12.2007 22:11, celkem upraveno 1 x.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
třeba můj hooooodně oblíbený Thunderbird to mi jako japonec moc nepřipadá.

no to je otákzka názoru já si třeba myslím že Ibanez nesahá Gibsonu ani po kolena ale to je můj názor...japonci dělají stejně nejlepší hud. nástroje, tak co ?
Naposledy upravil(a) Joey dne 3.12.2007 22:19, celkem upraveno 1 x.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
V USA se vyrábí už asi jen cenová a kvalitativní špička, hračky nad 20k. S americkým trhem s prací nelze jít na cenu kytar jako v Číně. Prostě vyrábět v americe levné věci se už nevyplatí, amíci mají prachů dost a považují pomalu za povinnost kupovat to nejdražší a nejlepší.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
v Korei a v Číně se to vyrábi pač tam je levná pracovní síla, hodně nízke daně a spousta místaExistuje vubec naka basa kterou vyrabi jenom americane a neni puvodem z japonska?Jenom sem se tak rozhlizel a fakt vsecho je z japonska nebo to ma tovarny v americe ale hlava je japonsko.(nebo anglicane nebo nemci)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
trochu přitlač, japonské kytary sou až kolem 30-kyStanley píše:V USA se vyrábí už asi jen cenová a kvalitativní špička, hračky nad 20k. S americkým trhem s prací nelze jít na cenu kytar jako v Číně. Prostě vyrábět v americe levné věci se už nevyplatí, amíci mají prachů dost a považují pomalu za povinnost kupovat to nejdražší a nejlepší.
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nemůžeš srovnávat Ibanez a Gibson... Jsou to dvě naprosto odlišné firmy, každá se zaměřila na něco jinýho, na jinej zvuk, jiný zákazníky...Joey píše:třeba můj hooooodně oblíbený Thunderbird to mi jako japonec moc nepřipadá.
no to je otákzka názoru já si třeba myslím že Ibanez nesahá Gibsonu ani po kolena ale to je můj názor...japonci dělají stejně nejlepší hud. nástroje, tak co ?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti gustu, ale tyhle "staré krámy" hrajou zatraceně dobře, ale rozvíjet diskuzi na tohle téma smysl. Jinak co třeba ESP? Ty dělaj jen v USA, jestli se nepletu? LTD nepočítam...Nomak píše:bavíme se o basách a i tak s tebou nesouhlasím, sou to staré krámy, já mám raději modernější věci, ale je to taky jen můj názor:-) záleží na styluframikoin píše:a co treba Fender nebo Gibson? to jsou americky firmy, i kdyz treba Fender ma tovarny i v Japonsku. nechapu, kde jsi na to prisel, ze je VSECHNO z Japonska
Basuju: Jackson C20