tohle je ten nejobycenejsi model, snimace nejsou sice o nicem, ale i tak se da v teto rade vybrat skvela kytara. jen to chce prebrat vic kusu. doporucuju divat se po bazaru, obcas se tam neco zajimaveho vyskytne.viktorka píše:Myslel jsem třeba tady toto tele
http://kytary.cz/fender-standard-teleca ... /HN082959/
Nový Fender? Rozpočet omezený!
Pravidla fóra
Re: Nový Fender? Rozpočet omezený!
dík za názor.Co by jsi doporučil do 12tisíc
jo na rock dobry ale jak pise na hard uz bych zvolil neco minimalne se sirokejma singlama. Ja mam telat nekolik a ma zkusenost je ze nejlip hraje tahle klasicka varianta (alespon me se nejvic libi) ale kdyz tam kopnu zkresleni treba na green day nebo tak tak se muzu jit kluzat....
na to si radsi vemu tele s HB nebo rovnou Gb LP
ae zas ty singly jsou uplne uzasny do jazzu nebo blues - ten uzasne nacinkanej dutej ton.... 
no na hard rock rozhodne lepsi, na rock jako tvrdsiho "rifovyho" typu taky ale zas tadle kytara bude ztracet tucinkavost a tu tipickou barvu telete na jemnym crunch nebo na cistym kanalu.....
to je tezky tu co jsi psal predtim bych videl max. do rocku typu 60 - 70 let tj. zadny vetsi zkresleni jen crunch a todle to zas do takovyho toho british sound a tvrdsich stilu.....

nebo treba jeste jestli nedelaj s rozepinacima snimacema to by bylovubec vsestrany
nebo treba jeste jestli nedelaj s rozepinacima snimacema to by bylovubec vsestrany
az ted vidim co by me vadilo - ten panilek s potakama a s prepinacem je otocenej :DD potaky jsou prvni a az za nima je prepinac snimacu
ale tak nekomu to neva nekdo to ma radsi a ja bych si otocil... normalne bycho to odsrouboval a ten plech otocil....
jen jestli by tam stacily kabliky ale to se da taky vyresit...
A co nějakýho strata?
http://kytary.cz/fender-standard-strato ... /HN086045/
http://kytary.cz/fender-standard-strato ... /HN086045/
Naposledy upravil(a) viktorka dne 7.10.2012 14:24, celkem upraveno 1 x.
no ten ma taky singly ale tam si pokud chces hrat hard rock zas muzes koupit neco co ma HB v kobilce
to se bezne dela.... 
Jo ted jsem to opravil a dal jsem tam odkaz.
kdyz si ho pudes vyzkoust tak uvivdis co ti padne do ruky... co se ti bude libit
ja bych to videl takhle - dojdi si do prodejny pokud muzes a vyzkousej si vic fenderu a udelas si obrazek
pak si vyberej ten tip co ti bude vyhovovat podle zvuku 
Asi to tak dopadne.Ale jen tak se ptám na vaše sušenosti co a jak.Momentálně mám Cort M600 ale chci něco jiného.Možná blbý dotaz.Co se podle tebe nejlíp hodí k marshallum?
spis se ptej co se hodi na jaky styl
na marshala JCM 900 nebudu hrat s teletem a tenouckejma singlama protoze je to HI gain apec a na JCM 800 zas bude zbytecny kytara s IMG aktivkama....
samozrejme tu bude milion lidi ktery se semnou budou hadatg ze to jde taky a blabla......
ale kdybych uz dopredu vedel ze budu hrat hard rock koupim si JCM 900 a kytaru s HB kdybych vedel ze rock Koupim si JCM 800 a neco s hab nebo singlamam
kdybych vedel ze primo tvrdej metal tak si koupim neco s IMG a mesinu a kdybych vedel ze budu hrat blues koupim si zcela standardniho strata se singlama a fendara supersonic. 
to je jen priklad samozrejme a nelze to zobecnovat a taky nelze tam udavat kokretni veci nebo rikat ze to jde jen takhle ale tohle je podle me standardni cesta samozrejme ze se nacha hrat metal na singly.... ale proc to tak delat kdyz muzu mit rovnou HB nebo IMG?? 
V pohodě dík za názor.Já osobně mám marshall JVM hlava-box 4x12.A hrajem všechno jsme zábavová kapela.Takže tak.
Tim IMG myslíš EMG?? Jinak nevím, proč na hard rock JCM 900 a na normální rock JCM 800, když hodně lidí, co hrajou hard rock, mají právě klasiku JCM 800... Jinak i rock je možné hrát se singlama, ale chce to si to vyzkoušet... Nebo jít střední cestou a pořídit stratocastera, jak už tu bylo HSS
Jo EMG
sorry prepis
obecne se z 900 da dostat vyzsi zkresleni
a o tomhle jsem mluvil - jo jde to tak itak ale tohle je takova nejcastejsi cesta a pred ty osmystovky si vetsinou pak jeste davj nejakej efekt traba metal zone od bosse...
No tak zrovna metalzone si tam nedavaji, protože většina lidi tu na foru říká, že má zvuk na houby
dává se tam nějaký booster nebo lehčí overdrive na dokopnutí
a na hard rock většinou není potřeba nějaké větší zkreslení (viz. GnR, AC/DC)
tak ty zrovna nepovazuju za hard
me se metalzone docela libi kdyz uz neco tvrdsiho.... ale ja moc tvrdsi veci nehraju takze...
ja si zapnu fendera supersonic pred nej si kopnu TS od ibanez asi tak na tretinku a to me staci