Děkuji předem - Viliam
Propojení notebooku s klávesem
Pravidla fóra
Propojení notebooku s klávesem
Mám problém. Mám propojen notebook ASUS Aspire 3100 (pod Windows XP) s klávesama Yamaha PSR 450 propojovacím zařízením UX16. Funguje mi to dobře. Ve WIndows XP si najdu v ovladacích panelech zvuk a tam se mi objeví naistalován driver Yamaha UX16. Na nej klepnu a už mi to hraje. Chci ale vyměnit notebook s nainstalovaným Windows 7 a tam jsem nainstaloval ovladač, ale nikde nemůžu najít, kde by jsem to přepnul. Může mi někdo poradit, jak na to? Prý se to nastavuje někde v registrech, ale z toho jsem jelen.
Děkuji předem - Viliam
Děkuji předem - Viliam
Re: Propojení notebooku s klávesem
Fakt más ASUS Aspire?
To se ptáš vážně?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
zatim zkus precist tohle: http://pcaudiohelp.com/how-to-change-th ... -window-7/
az bude cas, zkusim se podivat po jedne utilite, ktera nastaveni zprostredkovala ... ale ted narychlo ji nedokazu najit...
edit: zkus hledat "Vista Midi Picker", ale nejsem si 100% jisty, jestli je to ono...
edit2: a jeste "Putzlowitschs Vista MIDI-Mapper Control-Panel".
az bude cas, zkusim se podivat po jedne utilite, ktera nastaveni zprostredkovala ... ale ted narychlo ji nedokazu najit...
edit: zkus hledat "Vista Midi Picker", ale nejsem si 100% jisty, jestli je to ono...
To Paris a Pavlii
Samozřejmě je to Acer, omlouvám se za překlep. O té části, že na něj klepnu a už mi to hraje jenom tolik: Nainstaluji driver UX16, otevřu ovládací panel - zvuk a zvukové zařízeni, na kartě zvuk v předvoleném zařízení si najdu Yamaha UX16, označím ho a můžu hrát. U Win 7 tahle funkce není, takže nevím, kde mám přepnout na yamaha driver. skusil jsem to nastavit podle pana Parise - pcaudiohelp, ale nedělá to nic.
Samozřejmě je to Acer, omlouvám se za překlep. O té části, že na něj klepnu a už mi to hraje jenom tolik: Nainstaluji driver UX16, otevřu ovládací panel - zvuk a zvukové zařízeni, na kartě zvuk v předvoleném zařízení si najdu Yamaha UX16, označím ho a můžu hrát. U Win 7 tahle funkce není, takže nevím, kde mám přepnout na yamaha driver. skusil jsem to nastavit podle pana Parise - pcaudiohelp, ale nedělá to nic.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Já se teda omlouvám, jestli jsem natvrdlej... ale nějak mi není jasné, co má přesně hrát, když propojíš klávesy s usb to midi převodníkem... předpokládám, že si spustíš nějaký DAW ve kterém máš VST instument (nějaký zvuk). pak konfiguruješ midi zařízení v onom DAW a ne ve win?
edit: jinak předpokládám, že správný a nový driver pro UX16 pro Win7 máš http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=107905
edit: jinak předpokládám, že správný a nový driver pro UX16 pro Win7 máš http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=107905
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
V počítači mám midi skladby spolu s textem. Na přehrávání používám JetAudio, který mi spustí midi a zároveň se mi na obrazovce zobrazuje text. Toto midi převádim do klávesu a kláves je propojen do mixu. Počítač vlastně řídí klávesy, co mají hrát. Opačně je to při tvorbě midiskladeb.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
áha, čili využíváš banky v klávesách na přehrání midi zápisu z PC. To mohlo být hned v prvním příspěvkusevil píše:V počítači mám midi skladby spolu s textem. Na přehrávání používám JetAudio, který mi spustí midi a zároveň se mi na obrazovce zobrazuje text. Toto midi převádim do klávesu a kláves je propojen do mixu. Počítač vlastně řídí klávesy, co mají hrát. Opačně je to při tvorbě midiskladeb.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
ja bohuzel ted nic jineho, nez co jsem napsal (plus tohle:
), nevim.edit: zkus hledat "Vista Midi Picker", ale nejsem si 100% jisty, jestli je to ono...