Takový bubeník už stojí za náhradu místo metronomuflushedawayone píše:Takhle : lepší je bubeník co má zkušebnu,talent a dost peněz bay se uživil.
Metronom
Pravidla fóra
Re: Metronom
Nobody is perfect
A to se mnou bude večer doma cvičit?RICO píše:Takový bubeník už stojí za náhradu místo metronomuflushedawayone píše:Takhle : lepší je bubeník co má zkušebnu,talent a dost peněz bay se uživil.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Na co doma, když by měl zkušebnu?A to se mnou bude večer doma cvičit?
Nobody is perfect
Zkušebna je na zkoušení, tedy s kapelou. Cvičím třeba 3x denně, kdykoliv mam chvíli. A že bych jezdil někam do zkušebny? To asi ne.RICO píše:Na co doma, když by měl zkušebnu?A to se mnou bude večer doma cvičit?
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Nj nj vyhráls, nehodlám se hádatZkušebna je na zkoušení, tedy s kapelou. Cvičím třeba 3x denně, kdykoliv mam chvíli. A že bych jezdil někam do zkušebny? To asi ne.
Nobody is perfect