odblokovanie tremolo

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
mojo

odblokovanie tremolo

Příspěvek od mojo »

Prosim vas môžete mi poradiť mam zablokovane trekolo pridal som tam 3 pružinu a chcel by som si ho odblokovať stači ked ju iba povolim či ju musim dať uplne preč ?
Teorge

Re: odblokovanie tremolo

Příspěvek od Teorge »

Chybí ti tu informace. Jaké máš tremolo, jakým způsobem je zablokované?

Ale podle toho co píšeš bych asi čekal klasické fenderovské tremolo zablokované přitažením pružin. Jestli jo mělo by stačit povolit pružiny.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Rada je jednoduchá. Při odblokování tremola postupuj přesně opačně než jsi postupoval při zablokování tremola.
Rozumím tomu tak, že jsi tremolo zablokoval přidáním třetí pružiny a jejich přitažením?
mojo

Příspěvek od mojo »

ano je to klasicke tremolo na stratocasterovi len sa bojim mam teraz dobre nadstavenu tu gitaru dohmat a tak že ked dam preč tu pružinu tak pravdepodobne sa mi to nadstavenie cele dosere
MilanT

Příspěvek od MilanT »

mojo píše:sa mi to nadstavenie cele dosere
A od toho je tu fórum, kde najdeš návody na opětovné seřízení - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... t3865.html
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

mojo píše:len sa bojim mam teraz dobre nadstavenu tu gitaru dohmat a tak že ked dam preč tu pružinu tak pravdepodobne sa mi to nadstavenie cele dosere
nic by se dosrat nemelo, tah strun ve vysledku zustane stejny, az doladis. (pruzinu bych asi spis zase vyndal, ale zalezi na tobe s kolika pruzinama se chces pri pakovani pretahovat)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“