Díky všem za odpovědi a podnětné připomínky:-) Vezmu to postupně:
hush: Díky za poznámky, jsem rád za jakkoukoliv konstruktivní kritiku

Částečně s tebou musím souhlasit, využití notebooku (nebo obecně desktopové aplikace) by mělo oproti smartphonu několik výhod. Jednak notebooky mají větší výpočetní výkon, lze očekávat i kvalitnější mikrofony (případně externí) a MIDI lze ihned importovat do dalšího softwaru. Na druhou stranu, ne každý má doma notebook, práce se smartphonem je navíc pohodlnější, můžeš ho jen vytáhnout z kapsy, položit na piano... Takto jsem nad tím uvažoval. Mimo to, v rámci své práce jsem chtěl spojit hudbu s programováním pro mobilní platformu, proto to tlačím cestou mobilní aplikace

Každopádně pokud jsi tohle téma nadobro neopustil, jakou mobilní paltformu bys upřednostnil, kdyby ses rozhodl dát podobné aplikaci šanci?
rotten77: S tvou připomínkou k WP, Symbianu a BlackBerry musím souhlasit

Přesto zkouším zjistit, co by tak lidi chtěli.
Paris: Díky za odkaz na iOS aplikaci Audio MIDI connect, neznal jsem ji. V rámci průzkumu trhu jsem například pro Android žádnou podobnou aplikaci neobjevil. Tato na iOS vypadá podle videí moc pěkně, ale zdá se, že neumí pracovat s polyfonií. Pokud se pletu, rád se nechám opravit

iPhone nevlastním, tak bohužel nemám jak vyzkoušet. Jakou platformu bys upřednostnil ty?
A co další uživatelé hudebníci, co na tento nápad říkáte?