Stouny já hodně rád. Nejlepší byli na přelomu šedesátých a sedmdesátých let. Beggars Banquet, Let It Bleed, Sticky Fingers a Exile on Main St. jsou fantastický alba. Na zbytku alb se vždycky najde nějaká pecka, ale tyhle čtyři desky jsou dokonalý od začátku do konce. Ze skladeb mám nejraděj Can't you Hear Me Knocking -úvodní riff je skvělej.
Jednou bych chtěl umět krotit Tele jako Keith. Vypadá to hrozně jednoduše: pět strun, čtyři prsty, tři akordy a jedna díra do prdele (abych citoval Richardse), ale zahrát to pořádně není sranda. Chce to hodně dobrou pravačku...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Jsem lempl, ale od Stounů mám jen 40 Licks, ale jsem spokojen - to nejlepší hezky pospolu
Taky jsem se na nich byl v Brně podívat, byla to skvělá akce - škoda jen lehkého pršení. Ale to mi zase vynahradilo to, že jsem seděl pár řad nad Havlem a měl igelitovou sexy růžovou VIP pláštěnku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
já mam od Stones tyto orginálky:Out Of Our Heads,Live Licks,A Bigger Bang,Voodoo Lounge,Sticky Fingers,Tattoo You a solovku Kiethe Richradse Talk Is Cheap