Squier - Mikey Way signature bass?

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
wikee

Squier - Mikey Way signature bass?

Příspěvek od wikee »

Zdravím!
Jsem, troufám si říct, už trošililinku zkušenější kytaristka, ale čímdál více mě to táhne k base.. :D (ha, jo, hlavně mám hrozně velkou oblibu hrávat si basový linky na akustice, to mě ohromně baví.) takže si tak nějak studuju teorii a pokukuju po vhodném nástroji... :mrgreen: chtěla bych hrát hlavně rock/alternative rock, a do oka mi padla tahle http://kytary.cz/squier-mikey-way-musta ... /HN122567/ basa. A ráda bych slyšela vaše názory na ní. :)
A prosím, byla bych hrozně ráda, kdyby se to obešlo bez připomínek na My Chemical Romance, nebo tak, jednak tu jako nováček vážně nechci rozpoutávat flame war a druhak, vůbec mi nejde o to, že je to podpisovka Waye, ale přijde mi to za to cenu jako celkem solidní nástroj.
No.. dobře, toť vše, směle do mě, uvítám všechny rady, názory, etc. :D
EDIT: přidávám video
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Squier - Mikey Way signature bass?

Příspěvek od KIWI »

Vitej u nas na foru.

No, jelikoz uvazujes o prvni base, zvazoval bych trosku neco jineho nez tuhle "signaturu". Radeji nejake JB, do rocku a alternative rocku PB (klidne taky Squier). Taky nejsem zrovna velkym fanouskem tela z lipy :)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
karel-d

Příspěvek od karel-d »

Na bazaru jsou dvě Classic Vibe Jazz bass, to by nemusela být špatná volba.
Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
Moon

Příspěvek od Moon »

KIWI píše:Vitej u nas na foru.

Taky nejsem zrovna velkym fanouskem tela z lipy :)
Ano, je to divné,že lípa je někdy označována jako "Basswood" , ale moje zkušenosti stavitele baskytar potvrzují to,co píše Kiwi. Lípa nechce "spolupracovat"
Jinak vzhledem k tomu,že se jedná o dámu,je možné,že preferuje krátký krk - ale menzura 762 je opravdu málo - je to Jolana Iris bass a Asijském provedení :D . I to se určitě odrazí na zvuku.
Taky bych doporučil něco osvědčenějšího a vzhledem k váze nástroje pokud možno olšový korpus.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Paparatzzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paparatzzi »

Lípa je v pohodě, hodně japonců se z ní dělalo, classic vibe je taky výborný. Já bych do toho šel, první nástroj tě musí bavit, musí se ti líbit, kašlat na to že něco bude o trošku lepší. Líbí se ti, chceš ji? tak šup? Pak se ti priority ještě stejně 10x změní
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“