Zdravím jsem naprostý laik, zajímalo by mne jaký program, když chci vytvářet hudubu podobnou tomuhle:
http://www.youtube.com/watch?v=P4tdU5cR ... re=related
Jde mi oto vytvářet hudbu o určité frekvenci, kterou si budu upravovat, a případně nějaký zvukový soubor (usek) v mp3, který bych opakoval podle počtu který si zvolím , za sebou. Př: že bych si zvoolil zvuk om mani peme hung z nějakého mp3 sekvence a opakovalho a menil podle tonu a počtu opakování v čase. díky. Věřím že je to pro vás dost kostrbaté.
Jaký program na tvorbu hudby
Pravidla fóra
Re: Jaký program
Naso píše:Zdravím jsem naprostý laik, zajímalo by mne jaký program, když chci vytvářet hudubu podobnou tomuhle:
http://www.youtube.com/watch?v=P4tdU5cR ... re=related
Jde mi oto vytvářet hudbu o určité frekvenci, kterou si budu upravovat, a případně nějaký zvukový soubor (usek) v mp3, který bych opakoval podle počtu který si zvolím , za sebou. Př: že bych si zvoolil zvuk om mani peme hung z nějakého mp3 sekvence a opakovalho a menil podle tonu a počtu opakování v čase. díky. Věřím že je to pro vás dost kostrbaté.
jo a ještě případně že bych dokázal překrývat jednotlivé useky mezi sebou tak aby mi vznikal biunirální zvuk tak nějak se to jmenuje.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
to je idální šrot pro bolest hlavy... Kup si midi klávesy a skládej normální meditační hudbu když tě to odvětví zajímá a ne tyhle vyplachovací out of phase k****. že sem si to vůbec pouštěl...Sorry za upřímnost.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jé, to je pěkný. Každý rok chodím na audiometrické vyšetření a tam podobné bílé šumy a brumy a frekvence poslouchám (naštěstí jen pár minut). A mají tam na to nějaký tónový generátor. Zkus se tedy zeptat na ORL, třeba by ti nějaký vyřazený prodali.
A jinak - super název vlákna, každému je hned všechno jasné.
Já se nejdřív leknul, že tu budem debatovat který program je lepší, jestli program KSČM nebo ODS.
A jinak - super název vlákna, každému je hned všechno jasné.
Já se nejdřív leknul, že tu budem debatovat který program je lepší, jestli program KSČM nebo ODS.
pupack píše:to je idální šrot pro bolest hlavy... Kup si midi klávesy a skládej normální meditační hudbu když tě to odvětví zajímá a ne tyhle vyplachovací out of phase k****. že sem si to vůbec pouštěl...Sorry za upřímnost.
No mě jde oto urychlit proces meditace, zvukem. Vím teď si spousta lidí řekne to je ale kravina, pro mě je to docela důležitý a rád bych si to vyzkoušel. A to způsobem že bych jednotlivé mantry synchronizoval s frekvencí 528 Hz se stejným opakováním behěm 1 sekundy. Př: Om mani padme hung mi při vyslovení zabere 3 sekundy, mě jde o 108 opakování x 528 opakování po 1 sekundě= docela slušný bzukot. Prostě urychlit proces ladění mozku na danou frekvenci, a k tomu potřebuju nějaký ten prográmek, který by to dokázal. Co se týče tvé bolesti hlavy, tak se to dá pochopit, je to jako ohýbat železo do jínýcho směru, jseš stabilně naladěný na nějakou frekvenci, a ten zvuk ti začne cloumat s mozkem a násilně převracet do jisté frekvence, proto tě bolí hlava. Mě je to docela příjemný.
Tak stahni Reaper (ten se da doporucit obecne, a casto se tu taky doporucuje), opakovat muzes co chces a kolikrat ... a je to v tom hodne jednoduchy. Kdyby ti chybely generatory, pridej nejaky VSTi - i mezi freeware toho najdes tuny, a urcite nebude velky problem najit ten, co bude danemu ucelu vyhovovat...
edit: pripadne stahni nejaky program, co tohleto generuje - sice sem nikdy pro necem takovym jeste nekoukal, ale vzhledem k tomu, ze je neco k nalezeni i pro mobily na google play, tak toho obecne musi byt docela dost...
edit: pripadne stahni nejaky program, co tohleto generuje - sice sem nikdy pro necem takovym jeste nekoukal, ale vzhledem k tomu, ze je neco k nalezeni i pro mobily na google play, tak toho obecne musi byt docela dost...